CégmódosításÖNNEK MÁR BEJEGYZETT CÉGE VAN ÉS BAJBA KERÜLT?

 

 

 

 

Adóellenőrzése van és keményen szorongatja az Adóhatóság? Jelentős adóhiányt állapítottak meg? Tagi kölcsönt nyújtott cégének? Jelentõs tartozást halmozott fel cége? Felszámolás veszélye fenyegeti? Szeretné cégét végelszámoltatni vagy más törvényes módon befejezni tevékenységét? Adóellenőri, rendőri-adónyomozói múlttal rendelkező szakembereink bevonásával érvényesítjük érdekeit!

 

SEGÍTÜNK! 06-20-940-4475, 06-20-949-2069, bõvebb info: www.cegproblemak.hu

 

Azt akarja, hogy biztosan rendben legyenek cégügyei?

Ne válasszon pontatlan, gyenge szolgáltatót csak azért, mert jelenleg kevés készpénzzel rendelkezik!

Helyette: cégalapítás, cégmódosítás részletre

 

Cégmódosítás, cégmódosítás módjai, cégmódosítás menete

A cégmódosítás a már bejegyzett cégek főleg kft.-k, zrt.-k, bt./kkt.-k adataiban történt változások cégjegyzékbe történő bejegyeztetését jelenti, a cégalapítás során irányadó szabályok és törvények alapján.

A leggyakrabban változó adatok: cégnév, székhely, telephely, fióktelephely, tulajdonosok, képviselők és tevékenységi kör, de előfordulhat olyan is, hogy az alapadatok nem változnak, csak a társasági szerződés jogi szövege.

Ha azonnali cégmódosítás, normál cégmódosítás, illetve lassú cégmódosítás ügyében ügyvédi segítségre szorul ajánlunk Önnek megfelelő ügyvédeket.

 

Cégmódosítás módjai

 

Az azonnali cégmódosítás azt jelenti, hogy a cégmódosítás folyamatát az eljáró ügyvéd néhány óra alatt (de mindenképpen az adott napon) végigviszi, az adatfelvételtől kezdve, az okiratok aláírásán keresztül, egészen az aláírt cégiratok beküldéséig.

Az azonnali cégmódosítás relatíve drágább szolgáltatás (gyorsaság miatt) és feltételezi az eljárási illetékek és közzétételi díjak rendelkezésre tartását, ezért kevés ügyvéd tudja végig vinni.

Az azonnali cégmódosítás munkadíja a Céghmester előkészítésével és szervezésével bruttó 60-70.000 Ft között várható. Az illeték általában 15.000 Ft, közzététel 3.000 Ft (kivétel befolyásszerzés, tőkeváltozás). Kötelező ügyvédi ügyfél azonosítás díja belföldi személy esetén 1.670 Ft/fõ, külföldi személy esetén 2.730 Ft/fõ. Székhely, telephely, fióktelep bejegyzéséhez szükséges hiteles tulajdoni lap lehívásának díja 3.600 Ft/ingatlan, nem hiteles tulajdoni lap lehívásának díja 1.000 Ft/ingatlan.

 

Az azonnali cégmódosítás ajánlott: költségsemleges ügyfelek részére, amikor nagyon sürgős a cégmódosítás

 

A normál cégmódosítás azt jelenti, hogy a cégmódosítás folyamatát az eljáró ügyvéd az adatfelvételtől számított 2 munkanap alatt végigviszi, az adatfelvételtől kezdve, az okiratok aláírásán keresztül, egészen az aláírt cégiratok beküldéséig.

A normál cégmódosítás általában középáras szolgáltatás. Normál cégmódosítás esetén előny, ha van előre lekért eljárási illeték és közzététel, ugyanis, ha bármilyen oknál fogva nem jön meg az adatfelvételt követően megrendelt eljárási illeték és közzététel, akkor csúszhat a 2 munkanapon belüli cégbírósági iratbenyújtás.

A normál cégmódosítás munkadíja a Céghmester előkészítésével és szervezésével bruttó 50-60.000 Ft között várható. Az illeték általában 15.000 Ft, közzététel 3.000 Ft (kivétel befolyásszerzés, tőkeváltozás). Kötelező ügyvédi ügyfél azonosítás díja belföldi személy esetén 1.670 Ft/fõ, külföldi személy esetén 2.730 Ft/fõ. Székhely, telephely, fióktelep bejegyzéséhez szükséges hiteles tulajdoni lap lehívásának díja 3.600 Ft/ingatlan, nem hiteles tulajdoni lap lehívásának díja 1.000 Ft/ingatlan.

A normál cégmódosítás ajánlott: költségsemleges ügyfelek részére, amikor nem túl sürgős a cégmódosítás

 

A lassú cégmódosítás az ügyvédeknél azt jelenti, hogy az iratok elkészítését általában az adatfelvételt követő 3-6 munkanap közötti határidőre vállalják.

A lassú cégmódosítás előnye, hogy ügyvédi munkadíja relatíve olcsó és van idő megrendelni a szükséges eljárási illetéket és közzétételi díjakat is.

A lassú cégmódosítás munkadíja a Céghmester előkészítésével és szervezésével bruttó 40-50.000 Ft között várható. Az illeték általában  15.000 Ft, közzététel 3.000 Ft (kivétel befolyásszerzés, tőkeváltozás). Kötelező ügyvédi ügyfél azonosítás díja belföldi személy esetén 1.670 Ft/fõ, külföldi személy esetén 2.730 Ft/fõ. Székhely, telephely, fióktelep bejegyzéséhez szükséges hiteles tulajdoni lap lehívásának díja 3.600 Ft/ingatlan, nem hiteles tulajdoni lap lehívásának díja 1.000 Ft/ingatlan.

A lassú cégmódosítás ajánlott: költségérzékeny ügyfelek részére, amikor "ráérõs" a cégmódosítás

 

Az ingyen cégmódosítás az ingyen cégalapításhoz hasonlóan székhelyszolgáltatással és/vagy könyvelési szolgáltatással vehető igénybe.

 

A részletfizetéses cégmódosítás a részletfizetéses cégalapításhoz hasonlóan székhelyszolgáltatással és/vagy könyvelési szolgáltatással vehető igénybe.

 

Kérje egyedi ajánlat kidolgozását munkatársainktól!

A cégmódosítás a bejegyzéssel nem ér véget. A módosult adatokról a NAV részére a 201/T jelű nyomtatványon adatokat kell szolgáltatni.

 

Segítünk:

 

Az esti órákban és szombaton is hívható telefonszámaink:

Központi iroda: 06-1-410-7997

Lurdy Tel/Fax: 06-1-456-1429, Lurdy mobil: 06-20-626-9194

Hétköznap hívható telefonszámaink:

06-20-803-1133

06-20-395-9950

06-20-422-2975

06-20-571-5710

06-20-295-5984

 

HÁNYAN ÉS MIÉRT BÍZNAK A 15 éves múltú CÉGHMESTERBEN?

 

A Céghmester évente kb. 1200 cégalapítás és cégmódosítás ügyintézésében közreműködik. (Kivéve ügyvédi/jogi teendők!) A bizalom alapja az ügyfeleink valós érdekeit előtérbe helyező, gyors, extra gondos ügyintézés!

A Céghmester kb. 1500 cégnek látja el a székhelyszolgáltatás felelősségteljes teendőit. A bizalom alapja az extra gondos-megbízható ügykezelés és a diszkréció!

A Céghmester kb. 300 cégnek látja el számviteli-könyvelési teendőit. A bizalom alapja az adó és járulék megtakarítás előtérbe helyezése, illetve az ügyfeleink jogi megvédésére irányuló szemlélet sikeres gyakorlati megvalósítása!