Eladó működő vállalkozásokHirdetés azonosító: KIN19/009/műk.

2011 óta működő, egyedi különleges édességeket forgalmazó nagyobb budapesti plázákban jelenlévő hálózat átadó vagy aktívan közreműködő és befektető, korrekt üzlettársat keres. Védett receptek, standardizált működés, stabil vevőkör, komoly Facebook tábor, fiatalos menő vállalkozás, évi 230-250 millió Ft árbevétel, komoly kivehető nyereség, jelentős fejlődési perspektíva. Eladás esetén az irányár 160 millió Ft + a pláza bérletek kauciói. Befektetés/ társulás esetén a minimális tőke igény 50M Ft, melyből újabb üzleti egységek kerülnek megnyitásra. A vállalkozás jelenleg 2 üzlet megnyitásához szükséges plusz eszköz állománnyal rendelkezik.
Esetleges Banki finanszírozással történő értékesítésre a jelenlegi tulajdonos nyitott, azzal, hogy a vevőnek kell gondoskodni megfelelő forrásról és kezesről.
A vállalkozás megvétele illetve az abba való betársulás különösen ajánlott fagylalt-cukrászat-édesség szakmákban érintett személyek számára. Lean Startup-ban, Facebook-marketingben, illetve franchise hálózatban működő- gondolkodó befektetők részére, de közismert személyek és pénzügyi befektetők számára is érdekes lehet. A vállalkozás azért eladó, illetve azért keres üzleti partnert, mert a jelenlegi külföldi tulajdonos rövid időn belül vissza kíván települni eredi hazájába. Emiatt a jelenlegi tulajdonos viszonylag rövid idejű, maximum 1 év továbbközreműködési és betanítási periódust vállal.
A fenti vállalkozás értékesítéséhez illetve partner kereséséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 4%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.
 Ardai Attila 06-20-949-2069

 

Hirdetés azonosító: KIN 19/010/műk.

1998-ban alapított, országosan működő orvosi, eszközöket, műszereket kellékanyagokat forgalmazó kereskedelmi és szolgáltató cég stabil vevőkörrel visszavonulás miatt eladó. Jelenleg jelentős eszköz- és készletállománnyal és egy 170 m2-es kereskedelmi egységgel rendelkezik.  Irányár: 40 m Ft. A cég éves árbevétele cca 80 m Ft, működési létszáma 2-3 fő, eddig minden évben nyereséget termelt. Az alkalmazottak és a beszállítók a tulajdonosváltozást követően marad(hat)nak. A jelenlegi tulajdonos és ügyvezető 2 éves betanítási és tovább közreműködési periódust vállal.

A fenti vállalkozás megvétele különösen ajánlott orvosi-diagnosztikai eszközök és kellékanyagok kereskedelmében illetve felhasználásában érintett szakmai befektetők részére, de kisbefektetők számára is érdekes lehet .A cégnek 1 konkrét termékre kizárólagos magyarországi forgalmazási joga van.

A fenti vállalkozás értékesítéséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 4%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ardai Attila 06-20-949-2069

 

Hirdetés azonosító: KIN 19/28/műk.

A Céghmester Consult Zrt. cégadásvétel közvetítő rendszerén keresztül eladásra kínáljuk az alábbi céget:

2013-ban alapított, országosan működő, webáruházzal rendelkező cég eladó. A WEBÁRUHÁZ 160.000 féle terméket forgalmaz, jelenleg havi 30.000 látogatója van. Éves árbevétele cca 60 M Ft, átlagos árrése 15-20%, működési létszáma 7 fő (3 web fejlesztő, 4 kereskedelmi munkatárs). A cég nyereséges, tartozás mentes, cca 4-5 M Ft-os raktárkészlettel, cca 3M Ft-os eszközállománnyal rendelkezik. A cég irányára: 35 M Ft.

A fenti vállalkozás megvétele olyan tőkeerős vállalkozóknak ajánlott, akik az ALZA.hu, EMAG.hu, MAL.hu üzleti rendszeréhez hasonló módon szeretnének kereskedni, illetve működtetni cégüket. A vállalkozás jelenlegi tulajdonosa 6 hónapos további közreműködést, illetve betanítási periódust vállal.

A fenti vállalkozás értékesítéséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket is keresünk, az eladási ár 4%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ardai Attila 06-20-949-2069

 

 Hirdetés azonosító: KIN 18/105/Műk.

Nemzetközi és belföldi nyereséges, nagyforgalmú fuvarozó cég eladó

2008-ban alapított, pest megyei székhelyű, de nemzetközi és országos viszonylatban működő fuvarozó vállalkozás: szerződésekkel (cca. 40 ügyfél), kapcsolatrendszerrel, 9 db szerelvénnyel (kamion+pótkocsi), 3 pótkocsival, 8.500 nm ipari ingatlannal, raktárkészlettel, telephelybérlettel, cca. 25 m Ft nem elmaradt lízingkötelezettséggel, 240 m Ft-os irányáron eladó. A vállalkozás ingatlan nélkül is eladó, mely esetben a vételár 200 m Ft. A vállalkozás árbevétele cca. 300 m Ft/év mérleg szerinti eredmény 5-6 m Ft/év, állományi létszáma 16 fő (fuvarszervező, sofőrök stb.), akiket az új tulajdonosnak célszerű átvenni. A jelenlegi tulajdonos és ügyvezető 2 éves betanítási és továbbközreműködési periódust vállal. A társaság GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik.

A vállalkozás olyan szakmai illetve pénzügyi befektetőknek ajánlott, akik mind német-osztrák, mind belföldi üzleti környezetben eredményesen tudnak tevékenykedni; szakmai-német nyelvet jól beszélik; rendelkeznek megfelelő tőkével, tekintve, hogy a partnerek 30-60 napos határidőre fizetnek. Precizitás, megbízhatóság kulcskérdés.

A fenti vállalkozás értékesítéséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 4%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ardai Attila 06-20-949-2069

 

Hirdetés azonosító: KIN 18/104/Műk.

Budapesti székhelyű, Budapest és vonzáskörzetében működő takarító vállalkozás eladó

A vállalkozás stabil ügyfélkörrel, folyamatos megrendelésekkel, saját, kiválóan pozícionált és kereső optimalizált weboldalakkal (6 féle), jól szervezett 4 fős (1 fő diszpécser, 1 fő sofőr, 2 fő takarító) és 10 fős beugró (mobil) személyi állománnyal rendelkezik, szinte automatikusan működik. A vállalkozás a szükséges tárgyi eszközökkel rendelkezik (autó: Renault Kangoo 2014-es, ipari porszívók, kárpittisztító, súrológép, stb.), így alkalmas mind építés utáni első nagytakarításra, mind működő üzletek, irodák és üzemek takarítására. A vállalkozás irányára igen kedvező 12 m Ft, mely tartalmazza a weboldalak és az eszközök árát is. A vállalkozás eladója 6 hónapos betanítási illetve tovább közreműködési periódust vállal. A vállalkozás 2017-ben alakult, összbevétele dinamikusan növekszik. A tulajdonos más irányú vállalkozás fejlesztése miatt száll ki.

A vállalkozás megvétele olyan fiatalos és agilis személyeknek, családoknak, vállalkozásoknak ajánlott, akik a munkák kifogástalan minőségben történő elvégzésén túlmenően arról is gondoskodni tudnak, hogy a vállalkozás kiválóan optimalizált weboldalai továbbra is a kereső pozíciók élén maradjanak, biztosítva ezzel a vállalkozás folyamatos megrendelés állományát, melyek között jelenleg komoly referencia ügyfelek is vannak (Auchan, Media Markt, hasonlók).

A fenti vállalkozás értékesítéséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 3%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ardai Attila:  +36-20/949-2069

 

Hirdetés azonosító: KIN 18/103/műk.

Zrt. jelenleg nem működő vidéki kapszulázó üzemmel eladó

Zrt átadó Eger vonzáskörzetében levő kis településen irodával (100 nm) és engedéllyel rendelkező kapszulázó üzemmel (150nm). Az üzem más élelmiszer, gyógyászati termék gyártására, csomagolására is alkalmas. A vállalkozás irányára 22 m Ft, mely tartalmazza a Zrt. részvényeit, az ingatlant és a jelenlegi gyártósort.

A vállalkozás megvétele olyan személyeknek, családoknak, vállalkozóknak ajánlott, akik nyugodt vidéki környezetben kívánnak kisüzemi, gyártási-csomagolási tevékenységet folytatni és a beruházási költségeket csökkenteni, tekintve, hogy egy ilyen jellegű célirányos beruházás csak a vételárnál jóval magasabb összegből valósítható meg.

A fenti vállalkozás értékesítéséhez Eger környéki tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 3%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ardai Attila:  +36-20/949-2069

 

Hirdetés azonosító: KIN 18/102/műk.

Szeged és vonzáskörzetében Fitness és reformélelmiszer termékeket forgalmazó cég eladó.

2013 óta működő, Fitness és reformélelmiszereket forgalmazó 3 üzletből álló „mini hálózat” családi okok miatt eladó.

A vállalkozás jelenleg stabil vevőkörrel, 3 egyedi bérleti konstrukcióval, Franchise joggal, saját önálló WEBSHOPPAL, 4 fős személyzettel nyereségesen üzemel, de a jelenlegi tulajdonos családi körülményei és más elfoglaltsága miatt, nem tudta „csúcsra” pörgetni, így a vállalkozás jelenleg csak évi 22-25 m Ft árbevételt produkál. A vállalkozás irányára emiatt igen kedvező 12 m Ft, mely tartalmazza az üzletek bérlet jogát, berendezését és saját árukészletét is, kivéve a bizományosi árukat. Eladó 3 hónapos betanítást illetve további közreműködést vállal.

A vállalkozás megvétele olyan „Sport és fitness őrült” családoknak és csapatoknak ajánlott, akik közül többen személyesen tudnak foglalkozni a beszerzéssel és a vevőkörrel, ennek marketing és bérköltség optimalizáló jelentősége miatt.

A fenti vállalkozás értékesítéséhez – Szeged környéki – tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 3%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ardai Attila 06-20-949-2069

 

Hirdetés azonosító: KIN 17/207/műk.

2 cégből és 3 szolnoki ingatlanból álló vállalkozás eladó.

A cégek nyereségesek, tartozásmentesek, ipari takarítással foglalkoznak, elő szerződésekkel, cca. 15 fős munkavállalói állománnyal rendelkeznek.

A három ingatlan a fenti 2 cég tulajdonában van, 3 helyrajzi számon, de fizikailag egybefüggő területen, Szolnok frekventált helyén.

  1.  ingatlan: 1100 m2 alapterületű, 650 m2 beépítettségű, felújított üzlet-iroda, irányára: 75 millió Ft
  2. ingatlan: 475 m2 alapterületű, 290 m2 beépítettségű, raktár, műhely jellegű, irányára: 33 millió Ft
  3. ingatlan: 425 m2 alapterületű, 95 m2 beépítettségű iroda, irányára: 27 millió Ft

A cégek és az ingatlanok külön-külön és egyben is eladók, együttes megvásárlás esetén a vételár 120 millió Ft.

A cégek, illetve az ingatlanok megvétele ingatlan bérbeadással, illetve takarítással foglalkozó szakmai befektetők részére és/vagy társasház/lakópark építéssel foglalkozó szakmai befektetők részére ajánlott, tekintettel az ingatlan központi fekvésére és a közel 2000 m2-es egybefüggő területre, illetve a szolnoki új-lakáshiányos ingatlanpiaci helyzetre.

Fenti céges ingatlanok értékesítéséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk az eladási ár 4%-ának megfelelő díjazásért.

Ardai Attila 06-20-949-2069