Cégalapítás módjai NAGYON SÜRGŐS A CÉGALAPÍTÁS? DÍJVISSZATÉRÍTÉSSEL GARANTÁLJUK A NAGYON GYORS CÉGALAPÍTÁST/CÉGBEJEGYZÉST!

Amennyiben a Céghmester által személyesen ajánlott ügyvédek közül választ, úgy annak megbízása esetén 3 munkanapos – 20.000 Ft díjvisszatérítéssel megerősített – cégbejegyzési garanciát vállalunk arra az esetre, ha a Céghmester, vagy az általa ajánlott ügyvéd mulasztása miatt a cégbejegyzés nem történne meg az iratok beküldésétől számított 3 cégbírósági munkanapon belül. 
 

 

Cégalapítás módjai

– Az azonnali cégalapítás azt jelenti, hogy az adatfelvételtől számított 1-4 órán belül a cégiratok aláírhatók.

– A normál cégalapítás azt jelenti, hogy az adatfelvételtől számított 1-2 munkanapon belül a cégiratok aláírhatók.

– A lassú cégalapítás azt jelenti, hogy az adatfelvételtől számított 3-6 munkanapon belül a cégiratok aláírhatók.

 

 Tisztelt Érdeklődőnk! Tisztelt Ügyfelünk!

Fenti cégalapítási módok pontos definícióját az adott menüpontban tanulmányozhatja! A cégalapítási módok praktikussága azok ár-érték arányában tükröződnek vissza. Az azonnali cégalapítás nagyon gyors, ezért relatíve drága (legdrágább), ezzel szemben például a lassú cégalapítás annak elhúzódása miatt relatíve olcsóbb. Ebben a felosztásban mindenki megtalálhatja a megfelelő prioritást, az is aki nagyon olcsón és az is, aki nagyon gyorsan szeretne céget alapítani.

Az azonnali cégalapítás, normál cégalapítás, lassú cégalapítás jogi menete és azok majdani végeredménye teljesen megegyezik, ezek csak az iratkészítési határidőkben, a kommunikáció módjaiban és ezekből eredően a szolgáltatás ügyvédi munkadíjában térnek el egymástól.

Cégalapítás esetén a cégbejegyzés várható, reális átfutási ideje 2-10 cégbírósági munkanap, az adóregisztrációs eljárás (1-8 munkanap) időtartamától függően. 2012. január 2-a óta már némi tapasztalat is felhalmozódott az új törvények alapján történő cégalapítás területén, elmondható, hogy a legtöbb céget 4-5 cégbírósági munkanap alatt bejegyzik, csak néhány esetben húzódik el ennél tovább.

 

 

Segítünk:

Az esti órákban és szombaton is hívható telefonszámaink:

Központi iroda: 06-1-410-7997

Lurdy Tel/Fax: 06-1-456-1429, Lurdy mobil: 06-20-626-9194

Hétköznap hívható telefonszámaink:

06-20-803-1133

06-20-395-9950

06-20-422-2975

06-20-571-5710

06-20-295-5984

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Átlagos (netán rossz, felelőtlen) cégalapítás szolgáltatást bárhol kaphat! Az Ön üzleti sikerét, évi egy-két millió forint adót és járulékot megtakarító, adózási érdekeket konkrétan érvényesítő, előre gondolkodó, diszkrét, gyors, pontos, a cégalapítás közvetlen teendőin túlmutató gondoskodást-ügyintézést, viszont nagyon kevés helyen. Ha Ön extra gondos, biztonságos, konkrét, jelentős összegekben mérhető megtakarítást eredményező cégalapítást szeretne, és ezt megengedheti magának, bízza ránk cégalapításának előkészítését és a cégbejegyzést követő teendők teljesítését! (A Céghmester a cégalapítás ügyvédi/jogi teendőiben csak szervezői segítséget nyújt.)  Szerintünk 1-2 millió forint adó és járulék-megtakarítás az átgondolatlan, kapkodós cégalapítás 20-30.000 Ft-os megtakarításával szemben sokkal "vállalkozóbarátabb".

 

 

Céghmester – ügyvédajánlás

 

Tájékoztatjuk, hogy a Céghmester nem ügyvédi iroda, ezért a cégalapítás ügyvédi/jogi teendőiben – szervezői segítségnyújtás kivételével – nem vesz részt. Fentiek miatt a Céghmester az alábbi ügyvédválasztási lehetőségeket kínálja:

– Kérjen személyes ügyvédajánlást irodáinkban (Központi iroda, Lurdy-Ház). A személyesen ajánlott ügyvéd elfogadása és megbízása esetén a Céghmester segít a cégalapítás előkészítésében, megszervezésében és mind a saját, mind a személyesen ajánlott, illetve ajánlására megbízott ügyvéd tevékenységéért garanciát és felelősséget vállal.

– Kérjen ügyvédajánlást telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben a Céghmester nem vesz részt a cégalapítás előkészítésében és megszervezésében, így az ajánlott ügyvéd tevékenységéért felelősséget nem vállal, de együttműködik az eljáró ügyvéddel székhelyszolgáltatás, könyvelés, kézbesítési megbízott stb. ügyintézése kapcsán.

Tájékoztatjuk, hogy az ajánlásért sem az ügyvéd, sem a Céghmester díjazást nem kér, illetve nem fogad el senkitől. Munkadíjat mind a Céghmester, mind az általa ajánlott ügyvédek csak valós tevékenységükért számítanak fel.

 

 Ügyfél, ügyvéd, Céghmester (jog)viszony

Abban az esetben, ha a személyes ügyvédajánlást követően a Céghmester részt vesz a cégalapítás/cégmódosítás előkészítésében és megszervezésében, úgy a megbízónak mind a Céghmester, mind az ügyvéd részére közvetlen megbízást kell adnia. Az ügyvéd és a Céghmester egyenrangú-mellérendelt viszonyban végzik saját tevékenységüket – természetesen egyeztetve és együttműködve  – a megbízó/ügyfél érdekeinek elsődlegessége alapján.