Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Érdeklődőnk!

Alábbi problémáinak megoldásában gyorsan, soron kívül segítünk:

Elmaradt bevallások, NAV tartozások, részletfizetés, házipénztár problémák Gyors és legális megoldása azoknak is, akiknek a jelenlegi könyvelője nem tudja vagy nem akarja megoldani. Czene Virág   Telefon:06-20-924-0590

Azonnali cégalapítás garanciával 1-3 munkanap alatt, azoknak is, akiknek máshol elnyújtották, elrontották! Kárpátaljai és erdélyi magyarok részére állandó lakcím és adókártya ügyintézésében segítünk. Ardai Bálint   Telefon:06-20-476-6105 Dánielné Kormány Mónika   Telefon:06-20-803-1133

Feleslegessé vált cégek közvetítése, azonnali átvétele garanciával Pl. éves ÁFA-bevalló cégek gyors eladása végelszámolás helyett Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069

Adóellenőrzések menedzselése Felkészítés nyilatkozattételre, gyors önrevízió, észrevétel, fellebbezés, stb. Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069


Ajándék wellness pihenésTisztelt Érdeklődőnk, Tisztelt Ügyfelünk!

Kérjük, tanulmányozza a CÉGHMESTER KIEMELT partnerei által AJÁNDÉKKÉNT IGÉNYBEVEHETŐ, 3 napos, 75.000 Ft értékű, vendégházi wellness pihenés részleteit, tudnivalóit. Az ajándék wellness pihenési lehetőséget kifejezetten a minket bizalmukkal és hűségükkel kitüntető ügyfeleink kényeztetése céljából hoztuk létre.

Hol található a Céghmester vendégház:

A vendégház Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, a Bükk aljában, Mezőkeresztesen, Budapesttől 140 km-re, Egertől 35 km-re, Miskolctól 40 km-re, Mezőkövesdtől 10 km-re, Bogácstól 20 km-re, Tiszaújvárostól 40 km-re.

A vendégház pontos címe:

CÉGHMESTER VENDÉGHÁZ

3441 Mezőkeresztes, Kossuth utca 28.

(parkolási lehetőség 1 db autónak az udvaron)

Milyen kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket biztosít a vendégház:

A vendégház által biztosított sportolási, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek:

 • kerékpározás: 3 db túra kerékpár, 3 db országúti kerékpár, 2 db normál kerékpár (bevásárláshoz is) áll rendelkezésre
 • QUAD-ozás: 1 db quad rendelkezésre áll
 • autós természet és vadleső kirándulás: 1 db 5 személyes terepjáró rendelkezésre áll
 • teraszhasználat (étkezés, napozás)
 • DÉZSAFÜRDŐ használat (2 db dézsa meleg- és hideg vizes, parajdi sóval és bogácsi gyógyvízzel töltve)
 • SZAUNÁK: 1 db száraz szauna, 1 db infra szauna, zuhanyzó, hideg vizes dézsa
 • ping-pong asztal használat (versenyasztal)
 • udvari sütögetők használata (rost, tárcsa, bogrács, stb.)
 • masszőr és csontkovács ajánlás (ezt célszerű legalább 2 héttel az érkezés előtt egyeztetni, kontakt: Ardai Attila +36-20-949-2069)

Fenti szolgáltatásokat kiemelt partnereink és a velük érkező vendégeink térítésmentesen vehetik igénybe.

A környéken található szórakozási, sportolási, kikapcsolódási lehetőségek (a teljesség igénye nélkül):

Fürdők, strandok:

Mezőkövesd Zsóry fürdő                                                     a vendégháztól cca. 18 km-re

Bogács gyógyfürdő                                                              a vendégháztól cca. 20 km-re

Miskolctapolca Barlangfürdő                                                          a vendégháztól cca. 45 km-re

Egri, Egerszalóki, Demjéni, stb. fürdők a környéken          a vendégháztól cca. 30-40 km-re

Egyéb szórakozási, kirándulási, túrázási lehetőségek:

Eger (vár, Bazilika, Szépasszony-völgye, stb.)

Noszvaj (kastély, gazdaház, pincesarok, barlanglakások és még nagyon sok látnivaló)

Lilafüred, Miskolctapolca

Bogács, Cserépfalu (borospincék)

Bükkalja, Bükk (több túraútvonal akár kerékpárral, akár gyalogosan)

Miért hoztuk létre kiemelt partneri rendszerünket és miért ajándékozunk relatíve jelentős értékű wellness pihenést az arra jogosultaknak:

Kiemelt partneri, illetve ajándék wellness pihenési rendszerünk kidolgozása – a kölcsönös üzleti érdekeken túlmenően – abból a belső emberi igényből is fakadt, hogy miközben ügyfeleinknek gyors, precíz és hibátlan szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani normál áron, eközben velük és a munkánkat segítő ügyvédekkel, könyvelőkkel – kerülve és elutasítva a korunkra oly jellemző felszínességet és felületességet – jó és tartós, adott esetben bizalmi kapcsolatokat alakítsunk ki.

Mi is úgy tartjuk, ahogy nagyon sok sikeres üzletember: Ne üzletelj olyanokkal, akikkel nem barátkoznál, és ne barátkozz olyanokkal, akikkel nem üzletelnél!

Mit kérünk az ajándékért cserébe kiemelt partnereinktől:

Az ajándékért cserébe kiemelt partnereinket ezúton is kérjük, hogy – amennyiben meg vannak elégedve szolgáltatásainkkal és „jutalmazási” rendszerünkkel – továbbra is vegyék igénybe a Céghmester szolgáltatásait és ezt ajánlják tovább minél több ismerősüknek, üzleti partnerüknek is.

Azok a kiemelt partnereink, akik a jogosultságot többszörösen megszerzik, többszörösen vehetik igénybe az ajándék vendégházi tartózkodást.

Kik jogosultak a részvételre:

Részvételre a Céghmester kiemelt partnerei vagy az általuk ajánlott személyek jogosultak, mely azt jelenti, hogy a Céghmester által nyújtott ajándék továbbajándékozható, illetve átruházható.

Kik minősülnek kiemelt partnernek:

Azok a természetes személyek, akik a Céghmester csoport bármelyik cégétől saját maguk, cégeik, egyéb érdekeltségeik által kettő hónapon belül legalább br. 220.000 Ft értékű szolgáltatást vesznek igénybe és a szolgáltatás díját ezen időn belül meg is fizetik; illetve ha az általuk igénybevett szolgáltatás nem éri el a br. 220.000 Ft értéket, akkor szintén kettő hónapon belül ajánlanak olyan ismerős személyt, céget, vállalkozást, aki igénybe veszi a Céghmester egy vagy több szolgáltatását, mellyel együtt az ajánló és az általa ajánlott igénybevevő együttesen eléri a br. 220.000 Ft szolgáltatási értéket és az szintén megfizetésre kerül.

Szintén kiemelt partnernek minősülnek azok partnerek, ügyvédek, könyvelők, stb., akik a Céghmesterrel szakmailag/üzletileg tartósan és eredményesen együttműködnek és ennek keretében 6 hónapon belül – értékhatártól függetlenül – legalább négy különböző személyhez köthető megvalósult ajánlást teljesítenek.

Ajánlások elszámolása, kommunikációja:

Az ajánlások elszámolása úgy történik, hogy az ajánló javára az ajánlott által igénybe vett (legdrágább) szolgáltatás br. értéke kerül jóváírásra; az ajánlott részére minden általa igénybe vett szolgáltatás jóváírásra kerül.

Későbbi félreértések elkerülése érdekében célszerű a szóbeli/telefonos ajánlásokat email-ben/sms-ben egyértelműsíteni, illetve megerősíteni.

Mely szolgáltatásokra vonatkozik az ajándék wellness pihenés:

Cégalapítások/cégmódosítások megszervezése; székhelyszolgáltatás 12 budapesti irodában; cégközvetítés; adóellenőrzések menedzselése; illetve a 2022-től igénybe vehető (jelenleg fejlesztés alatt álló) szolgáltatásokra is.

Mit kell tudni a vendégházról:

A vendégház lényegében egy 40 m2-es, egyszerűen és praktikusan berendezett, klimatizált, internettel rendelkező apartman, melyben előszoba, konyha-étkező, háló, 1 db wc, 1 db zuhanyzó-mosdó-wc található.

A vendégház igénybevétele 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 kisebb gyermek részvételével ajánlott; az étkezésekről az igénybevevőknek kell gondoskodniuk, melyhez konyha és udvari sütögető rendelkezésre áll; dohányzás az erre kijelölt helyeken.

Mivel a Céghmester kisállatbarát vállalkozás, így mi sem természetesebb, hogy az ajándék vendégházi tartózkodáson a résztvevők négylábú „családtagjai” is részt vehetnek, ezúton őket is szeretettel meghívjuk.

Sokan tudják, – de nem elegen, ezért adunk róla itt is tájékoztatást – hogy a Céghmester kisállatbarát vállalkozás, ebből eredően gyakran találhatók központi irodánkban mentett kisállatok, melyeket meg lehet nézni, simogatni, szeretgetni, sőt ezeket örökbe is lehet fogadni. A Céghmester támogatja az állatmentést, így aki a Céghmester szolgáltatásait veszi igénybe, az a szerencsétlen sorsú kisállatokon is segít. Ebben együttműködő partnereink az alábbi állatmentő szervezetek: Állatmentő Szolgálat Alapítvány; Fióka- és Madármentés; Kutyások a XV. kerületért Állatvédő Egyesület

Kapcsolatfelvétel, információ: Szűcsné Somogyi Angéla +36-20-296-7030

Jelentkezés az ajándék vendégházi wellness pihenés igénybevételére:

Az ajándék wellness pihenés igénybevételére – a 2021 októberétől igénybe vett szolgáltatások alapján – azt követően kerülhet sor, ha az igénybevételi jogosultságot ellenőriztük, megállapítottuk és erről e-mailben vagy személyesen értesítettük a jogosultat. („Jogosultsági értesítés és tájékoztató”)

Ezt követően kerülhet sor a konkrét időpont foglalásra vagy „hétközi” vagy „hétvégi” igénybevételi időszakban.

Jelentkezés, egyeztetés a Céghmester szervezésért felelős munkatársainál:

Név: Marosvölgyi Diána ügyfélkapcsolati koordinátor

Telefon: +36-20-296-2613

Név: Dánielné Kormány Mónika partnerkapcsolati koordinátor

Telefon: +36-20-803-1133                                    

Név: Ardai Bálint cégügyi tanácsadó

Telefon: +36-20-476-6105                                      

E-mail cím: ceghmesterajandek@gmail.com

Lemondás, módosítás, kaució, többszörös jogosultság:

Lemondási lehetőség: az igénybevétel kezdő napját megelőző 15. naptári napig a jogosultnak lehetősége van a részvételt írásban lemondani, illetve a szervezésért felelős munkatársainkkal történő egyeztetés útján írásban módosítani.

A határidőn túli lemondások kikerülése érdekében a foglalással egyidejűleg 30.000 Ft összegű kauciót kell megfizetni, mely az érvényes foglalás feltétele. A kauciót a Céghmester Office Center Kft irodájában vagy az OTP-nél vezetett 11715007-21508455 számú bankszámlájára lehet befizetni, melyet a jogosult visszakap, ha az ajándékot a megállapodásnak megfelelően felhasználta; illetve a kauciót elveszíti, ha az ajándékot nem veszi igénybe,illetve nem mondja le az arra nyitva álló határidőig; illetve ha a vendégházban vagy annak berendezésében kárt okoz.

Minden kiemelt partnerünk annyiszor veheti igénybe az ajándék wellness pihenést, ahányszor megszerezte a jogosultságot azzal, hogy a jogosultság ismételt vagy többszöri megszerzéséhez br. 250.000 Ft értékű szolgáltatás igénybe vétele és/vagy ajánlás szükséges.

Az egyes jogosultságok elszámolása során fennmaradó maradványértékek a következő jogosultság elszámolása során átvezetés formájában jóváírásra kerülnek.

Igénybevételi időszakok:

A vendégház 2022. áprilisától vehető igénybe, jelenleg a műszaki berendezkedés utolsó fázisa van folyamatban. Ezt követően a vendégház minden évben január 15. és december 15. között lesz látogatható – abban az esetben is, ha a COVID helyzet továbbra is fennáll.

Hétközi időszak:

Érkezés:                     hétfő 12-14 óra között

Távozás:                     csütörtök 17-19 óra között

Hétvégi időszak:

Érkezés:                     péntek 12-14 óra között

Távozás:                     vasárnap 17-19 óra között

(az ettől eltérő érkezést, illetve távozást előre kérjük jelezni a tartózkodásért felelős munkatársaink részére)

Tartózkodásért felelős munkatársak (beköltözéshez, távozáshoz, stb.):

Kulcsok, kapunyitó átadás-átvételéhez, helyszín bemutatáshoz, egyéb segítségnyújtáshoz (pl. dézsafűtés, szauna kezelés, sütögetési kellékek, kerékpárok, quad, terepjáró, stb.) a helyszínen a tartózkodásért felelős munkatársak fognak rendelkezésre állni, akik nevéről, elérhetőségeiről az aktuális vendéget érkezése előtt néhány órával sms-ben értesítjük.

EXTRA 1# A Céghmester alapítójának különleges TRIATLON-PLUSZ ajánlata rendszeresen sportoló vendégeinknek:

 1. 6-8 km futás Mezőkeresztes-Csincse útvonalon (autós forgalom szinte nulla)

2A.           kerékpározás Zsóry fürdőre (cca. 22 km)

 • 1-2 km úszás a Zsóry fürdő uszodájában, utána lazításképpen szauna;

PLUSZ: evés/ivás a Zsóry legjobb étkezdéjében „Ildikónál” – a cechet a Céghmester állja

2B.           kerékpározás vissza a vendégházba (cca. 22 km)

EXTRA 2#     SEGÍTSÉG BAJBAN vagyunk:

Azoknak a Tisztelt ügyfeleinknek, partnereinknek, akik tartozásmentes ÉVES ÁFA bevalló céget ajánlanak fel vagy közvetítenek eladásra – teljesült ügylet esetén – szintén biztosítjuk a 3 napos ajándék vendégházi tartózkodást, illetve a kiemelt partneri státuszt.

EXTRA 3#     Marketing ötlet a jogosultságot megszerző kiemelt partnereinknek:

Azoknak a kiemelt partnereinknek, akik esetlegesen továbbajándékozzák jogosultságukat – marketing szempontok alapján – javasoljuk, hogy lehetőség szerint üzleti partnereiknek (ügyfél, beszállító, vevő, alvállalkozó, stb.) ajándékozzák tovább jogosultságukat, ezáltal lehetőségük nyílik arra, hogy az arra érdemes partnereik felé gesztust tegyenek, erősítve ezzel üzleti, illetve emberi kapcsolatukat.

EXTRA 4#     Még egy kis marketing:

Azoknak a kiemelt partnereinknek, akik szeretnének kapcsolatot teremteni a Céghmester többi ügyfelével (pl. értékesítés, fő- és alvállalkozói szakmai együttműködés, stb. miatt) a kapcsolatfelvételt a Céghmester alapítójának személyes közreműködésével térítésmentesen összehozzuk (Ardai Attila cégcsoport igazgató: +36-20-949-2069).

Ezzel összefüggésben ezúton is jelezzük, hogy az erre a célra szolgáló www.businessturbo.hu oldalunkat 2022. év folyamán rendbe tesszük, ezt 2018-2021. között a Céghmester irodaház felújítása, illetve COVID miatt sajnos elhanyagoltuk.

Jelezzük továbbá, hogy 2022. év második felétől megújítjuk és folytatjuk az ügyfeleink által széles körben ismert és kedvelt jogi és üzleti képzéseinket, ahol – a tanuláson kívül – továbbra is kitüntetett cél lesz, hogy a résztvevők egymással is létesíthessenek üzleti és emberi kapcsolatokat. (A képzések 2019-2021. között a központi iroda felújítása és a COVID miatt szüneteltek.)

Tisztelt (leendő) kiemelt Partnerünk!

Reméljük, hogy ajánlatunk felkeltette mind üzleti mind emberi érdeklődését és minél előbb az ajándék vendégházi wellness pihenésre jogosult kiemelt partnereink között üdvözölhetjük.

Kellemes tartózkodást, jó pihenést kívánva sok szeretettel várjuk Önt (és hozzátartozóit) vendégházunkban.

Bármilyen kérdése, észrevétele esetén, forduljon Ardai Attila cégcsoport igazgatóhoz. Telefon: +36-20-949-2069