Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Érdeklődőnk!

Alábbi problémáinak megoldásában gyorsan, soron kívül segítünk:

Elmaradt bevallások, NAV tartozások, részletfizetés, házipénztár problémák Gyors és legális megoldása azoknak is, akiknek a jelenlegi könyvelője nem tudja vagy nem akarja megoldani. Czene Virág   Telefon:06-20-924-0590

Azonnali cégalapítás garanciával 1-3 munkanap alatt, azoknak is, akiknek máshol elnyújtották, elrontották! Kárpátaljai és erdélyi magyarok részére állandó lakcím és adókártya ügyintézésében segítünk. Ardai Bálint   Telefon:06-20-476-6105 Dánielné Kormány Mónika   Telefon:06-20-803-1133

Feleslegessé vált cégek közvetítése, azonnali átvétele garanciával Pl. éves ÁFA-bevalló cégek gyors eladása végelszámolás helyett Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069

Adóellenőrzések menedzselése Felkészítés nyilatkozattételre, gyors önrevízió, észrevétel, fellebbezés, stb. Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069


Eladó működő cégek

KIN22/023/MŰK/HPK

A Céghmester cégadásvétel közvetítő rendszerén keresztül eladásra kínáljuk az alábbi céget:

2009-ben alapított, elsősorban Pest megyében és Nógrád megyében működő, nyílászáró cserékkel foglalkozó Kft, vevőkörrel, eszköz és készletállomány nélkül, visszavonulás miatt eladó. Irányár: 2,2M Ft. A cég negyedéves ÁFA bevalló, az éves árbevétele 2020-ban 66M Ft, 2021-ben 75M Ft, gazdálkodása mindkét évben nyereséges volt. A cég tartozásmentes, könyvelése rendben. A cég jelenleg 3 fős állományi létszámmal működik: tulajdonos + 2fő alkalmazott. A tulajdonos igénytől függően 3-6 havi betanítási periódust vállal. A cég forgalma és nyeresége miatt – tevékenységtől függetlenül – kisebb hitel és pályázati forrás elnyerésére önmagában alkalmas. Fenti vállalkozás megvétele különösen ajánlott építőiparral, ezen belül nyílászárókkal foglalkozó azon cégeknek, akik bővülni, növekedni akarnak; de akár stabil megélhetésre vágyó, fiatal vállalkozó szellemű családok részére is optimális lehet. Tevékenységtől függetlenül a cég kisebb hitel és pályázati források elnyerésére fókuszáló vállalkozók számára is alkalmas lehet megvételre.

Közvetítő az átadás-átvétel teljeskörű, kockázatmentes, zökkenőmentes és törvényes lebonyolításáért felelősséget vállal.

Érdeklődni: 0620-949-2069 Ardai Attila

KIN22/018/műk.

A Céghmester cégadásvétel közvetítő rendszerén keresztül eladásra kínáljuk az alábbi céget:

1998-ban alapított, országosan működő orvosi műszereket, eszközöket, kellékanyagokat forgalmazó kereskedelmi és szolgáltató cég stabil vevőkörrel visszavonulás miatt eladó. Jelenleg jelentős eszköz- és készletállománnyal valamint egy 170 m2-es kereskedelmi ingatlannal rendelkezik. Irányár: 52M Ft + az ingatlan kialkudott vételára. A cég éves árbevétele 2020-ban nettó 161M Ft, eredménye: 11M Ft, 2021-ben nettó 147M Ft, eredménye: 9,3M Ft működési létszáma 3-4 fő. A cég tartozás mentes, minden évben jelentős nyereséget termel. Az alkalmazottak és a beszállítók a tulajdonosváltozást követően marad(hat)nak. A jelenlegi tulajdonos és ügyvezető igény esetén 1 éves betanítási periódust vállal. A jelenlegi tulajdonos – megfelelő garanciák mellett – nyitott arra, hogy a társaságot 2 lépcsős fizetési ütemezésben adja át.

A fenti vállalkozás megvétele különösen ajánlott orvosi-diagnosztikai eszközök és kellékanyagok kereskedelmében illetve felhasználásában érintett szakmai befektetők részére, de kisbefektetők számára is érdekes lehet. A cégnek 2 konkrét termékre kizárólagos magyarországi forgalmazási joga van. A társaság hitelképes, mely tényt pénzintézeti igérvénnyel és garantiqa szándéklevéllel igazolt.

A fenti vállalkozás értékesítéséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket is keresünk, az eladási ár 4%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ha Önnek nem csak az számít, hogy mit vesz, hanem az is, hogy kitől, vegye igénybe a Céghmester felelős üzleti-jogi-számviteli közvetítését.

Közvetítő az átadás-átvétel teljeskörű, kockázatmentes, zökkenőmentes és törvényes lebonyolításáért felelősséget vállal.

Érdeklődni: Ardai Attila 0620-949-2069

Hirdetés azonosító: KIN20/043/műk.

A Céghmester cégadásvétel közvetítő rendszerén keresztül eladásra kínáljuk az alábbi céget:

2011 óta ugyanazon tulajdonosokkal és ügyvezetéssel működő Pest megyei székhelyű, Pest megyében működő gépjármű szervizeléssel, vizsgáztatással, eredetiségvizsgálattal foglalkozó vállalkozás, 15 fős átlagos állományi létszámmal, telephelyekkel, eszközökkel, teljes körűen, azonnal eladó.

Irányár: 165 millió Ft. A társaság eszközeinek értéke: 40 millió Ft, utolsó két év forgalma/eredménye: 150 millió Ft/45 millió Ft (2019), 130 millió Ft/34 millió Ft (2018). 2020-ra a 2019-hez hasonló eredmények várhatók. A társaság minden szükséges engedéllyel rendelkezik, folyamatosan, zökkenőmentesen működik, tartósan és folyamatosan nyereségesen.

A társaság kiöregedés, illetve időhiány miatt kerül értékesítésre. A jelenlegi vezetés az új vezetés betanítása és a kapcsolati háló átadása céljából 6 havi továbbközreműködési periódust vállal. Az eladók megfelelő biztosítékok mellett nyitottak arra, hogy a társaság több lépcsőben kerüljön átadásra.

A társaság megvétele gépjárműjavítás, illetve vizsgáztatás területén jártas szakmai befektetőknek, illetve (a kifejezetten magas nyereségességi ráta miatt) pénzügyi befektetőknek egyaránt ajánlott.

A fenti vállalkozás értékesítéséhez illetve partner kereséséhez tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 4%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ha Önnek nem csak az számít, hogy mit vesz, hanem az is, hogy kitől, vegye igénybe a Céghmester felelős üzleti-jogi-számviteli közvetítését.

Közvetítő az átadás-átvétel teljeskörű, kockázatmentes, zökkenőmentes és törvényes lebonyolításáért felelősséget vállal.

Érdeklődni: Ardai Attila 06-20-949-2069

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk!