Eladó üzleti célú ingatlan 

Hirdetés azonosító: KIN 18/102/Műk.

Szeged és vonzáskörzetében 3 db üzlethelyiség bérleti joga átadó

Az üzletek jelenleg fitness és reform élelmiszereket árulnak. Az üzletek jelenleg stabil vevőkörrel, Franchise joggal, önálló Webshoppal, 4 fős személyzettel üzemelnek. A jelenlegi tulajdonos családi körülményei és más elfoglaltsága miatt nem tudta csúcsra pörgetni, így a vállalkozás jelenleg csak évi 22-25 m Ft árbevételt produkál. A vállalkozás irányára emiatt igen kedvező, 12 m Ft, mely tartalmazza az üzletek bérleti jogát, berendezését és saját árukészletét is, kivéve a bizományosi árukat. Eladó 3 hónapos betanítást illetve további közreműködést vállal.

Az üzlethelyiség átvétele olyan Sport és fitness őrült családoknak és vállalkozásoknak ajánlott, akik közül többen személyesen tudnak foglalkozni a beszerzéssel és a vevőkörrel, ennek marketing és bérköltség optimalizáló jelentősége miatt.

A fenti üzletek és vállalkozás értékesítéséhez Szeged környéki tapasztalt, célirányos közreműködő közvetítőket keresünk, az eladási ár 3%-ának megfelelő díjazásért. Szerződéskötés és az ajánlati portfólió átvétele előre egyeztetett időpontban.

Ardai Attila:  +36-20/949-2069