EXIT support – kiszállás támogatás I.EXIT support – kiszállás támogatás I.
Feleslegessé vált, nem működő, gazdasági tevékenységet nem végző cégek, illetve azok tulajdonosai, ügyvezetői részére 

Amint az szolgáltatásaink jellegéből bizonyára észlelhető, a Céghmester a vállalkozás, illetve a vállalkozó minden életciklusára kínál problémamegoldásokat. Jelen menüpontban a feleslegessé vált vállalkozás átadására vagy befejezésére, illetve a vállalkozást megtestesítő/domináló személy kiszállására kínálunk választási lehetőségeket, illetve megoldásokat, minden esetben a Megbízó/Ügyfél érdekeinek elsődlegessége alapján.

A feleslegessé vált cégből azért célszerű minél hamarabb kiszállni, hogy ne vigyen el még több pénzt könyvelési díj, bérköltség, adóelőleg, stb. formájában. A 3 lentebb vázolt kiszállási lehetőség közül, etikus vállalkozássegítő-, illetve cégközvetítő irodaként – a vállalkozás gazdálkodási adatainak és a tulajdonos(ok)/ügyvezető(k) személyi körülményeinek ismeretében – javaslatot teszünk az adott helyzetben legkedvezőbb kiszállási lehetőségre és – javaslatunk elfogadása esetén – azt Megbízónkkal történő megegyezés alapján, vele szorosan együttműködve végre is hajtjuk.

Feleslegessé vált cégek részére az első kiszállási lehetőség a végelszámolás, ebben mind a Bt-knek, mind a Kkt-knek, mind a Kft-knek, mind pedig a Zrt-knek tudunk segíteni, az erről szóló ajánlat a könyvelés menüpontban tanulmányozható. https://ceghmester.hu/konyveles.html

Feleslegessé vált cégek részére a második kiszállási lehetőség az azonnali cégátadás, mely azt jelenti, hogy a Céghmester a céget azonnali cégátvétel keretében, megegyezés szerinti szolgáltatási díj megfizetése ellenében azonnal átveszi. Az azonnali cégátvételben Kft-knek és Zrt-knek biztosan tudunk segíteni, Bt-k azonnali cégátvételét – a felelősségi szabályok miatt – korlátozottan tudjuk vállalni. Fontos tudni, hogy a Bt-knek, esetleg Kkt-knek egyéb törvényes kiszállási megoldásokat tudunk ajánlani átalakulás vagy összeolvadás formájában.  Az azonnali cégátvétel szolgáltatás valós díjáról számlát állítunk ki, mely fizethető átutalással és készpénzben is. Nagyon fontos a könyvelő közreműködése, ha nincs könyvelőd, akkor ebben is segítünk. Könyvelő nélkül törvényes cégátadás-cégátvétel nem lehetséges.  A szolgáltatás lényege és  előnye, hogy az átadó azonnal mentesül a további ügyintézések-problémák teendőitől; ezek költségeitől; és az ezekkel járó felelősség alól. Ez a szolgáltatás, illetve segítség különösen jól jöhet pl. házipénztár és tagi kölcsön problémákkal küszködő cégek tulajdonosainak és ügyvezetőinek; de azoknak is, akiknek feleslegessé vált cégük van és tartósan külföldre költöznének. Az erről szóló tájékoztatás és ajánlat a Feleslegessé vált cégek azonnali átvétele menüpontban olvasható. https://ceghmester.hu/cegkozvetites/feleslegesse-valt-cegek-azonnali-atvetele.html

Feleslegessé vált cégek részére a harmadik kiszállási lehetőség a cégeladás. Cégeladás esetén az eladót vételár, a Céghmestert, mint cégközvetítő irodát közvetítési díj illeti meg. A cégeladás időbeni átfutása nehezen jósolható, akár több hónap is lehet (éves ÁFA-bevalló és negyedéves ÁFA-bevalló cégek), de az is előfordulhat, hogy senki nem veszi meg a feleslegessé vált céget (havi ÁFA-bevalló cégek, alany adómentes cégek).

Összehasonlításképpen: a végelszámolás átfutási ideje 4-6 hónap, az azonnali cégátvétel átfutási ideje 1-2 hét. Cégeladásban Kft-knek és Zrt-knek tudunk segíteni, feleslegessé vált Bt-knek és Kkt-knek sajnos nem, mert ilyeneket senki nem akar vásárolni; kivéve ha az eladó Bt vagy Kkt működő, jelentős árbevételt és eredményt produkáló vállalkozás (lásd Eladó működő vállalkozások közvetítése). Ettől függetlenül a feleslegessé vált Bt-knek és Kkt-knek is tudunk egyéb törvényes kiszállási megoldásokat ajánlani. A cégeladásról, illetve a cégközvetítésről szóló részletes tájékoztatás és ajánlat a Cégeladás-cégvásárlás és a Cégadásvétel fontos infók menüpontokban tanulmányozhatók.
https://ceghmester.hu/cegkozvetites.html 
https://ceghmester.hu/cegkozvetites/cegadasvetel-fontos-infok.html

Felmerül a kérdés, hogy az adott cég esetében melyik kiszállási lehetőséget célszerű választani?! Ebben személyes konzultáció keretében tudunk tanácsot adni. 
Rendező elvként előzetesen annyit, hogy akinek sürgős a kiszállás, annak azonnali cégátadás irányában érdemes gondolkodni; akinél semmilyen probléma nincs és a végelszámolásnak sincs jogi akadálya és nem is sürgős, annak végelszámolásban érdemes gondolkodnia; akinek a cége teljesen rendben van és éves ÁFA-bevalló vagy negyedéves ÁFA-bevalló, annak cégeladásban érdemes gondolkodnia, kivéve Betéti Társaság (Bt) eladása. A Bt eladás problematikájáról részletesen a Cégadásvétel fontos infók menüpontban tájékozódhat (Cégeladás, cégvásárlás hasznos infó 4#).

 

Kérjük tanulmányozza a közzétett információkat és kérje az Ön cégére, illetve személyére optimalizált legmegfelelőbb kiszállási megoldást!

 

Segítünk:

Ardai Attila 06-20-949-2069
Czene Virág 06-20-924-0590
Marosvölgyi Diána 06-20-296-2613
Dánielné Kormány Mónika 06-20-803-1133
Ardai Bálint 06-20-476-6105

 

Szándékaink szerint a Céghmester a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, ésszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Ugyancsak elhatárolódunk az ehhez hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag – olykor-olykor büntetőjogilag is – aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Bónusz a sikeredhez – kerülj be a kiváltságos kisebbségbe

Tudtad, hogy az induló vállalkozások 80%-a 1 éven belül ellehetetlenül, azaz tönkre megy vagy be sem indul?!

Csak 20% éli túl az első évet és ezeknek is csak a 20%-a éli túl az első 5 évet!

Ha szeretnél a sikeres 20%-ba vagy még inkább a kiváltságos 4%-ba tartozni, jelentkezz személyes, kis csoportos üzletépítési konzultációnkra, ahol ráállítjuk az agyadat a sikeres üzleti gondolkodásra, illetve a leggyakoribb buktatók felismerésére és elkerülésére!

Részvételi feltétel: nettó 150.000 Ft értékű szolgáltatási díj megfizetése fél éven belül

Konzultáció időtartama: 60-90 perc

Konzultáció helye: cégünk központi irodája, 1154 Budapest, Damjanich János utca 2.

Részvételi létszám: 1 vállalkozástól maximum 3 fő

Lemondási kaució: 20.000 Ft / fő

Konzultáció tematikája
– üzleti struktúra/szervezet felépítése
– vezetési alapok
– marketing, értékesítés, árazás
– adminisztrációtól az adózásig
– ne dőlj be a “lehúzás”-nak, inkább tanulj meg néhány jogi trükköt
– a sikeres ügyvitel titkai – ne hagyd, hogy bedaráljon a mókuskerék
– könyvek, amelyeket el kell olvasnod

Ha nem csak mi akarjuk, hogy a kiváltságos 4%-ba tartozz, hanem Te is és ezért hajlandó vagy tenni is (azaz nem csak ábrándozol a sikerről), akkor jelentkezz és gyere el!

Jelentkezés: Leskó Veronika, 06-20-571-5710