Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Érdeklődőnk!

Alábbi problémáinak megoldásában gyorsan, soron kívül segítünk:

Elmaradt bevallások, NAV tartozások, részletfizetés, házipénztár problémák Gyors és legális megoldása azoknak is, akiknek a jelenlegi könyvelője nem tudja vagy nem akarja megoldani. Czene Virág   Telefon:06-20-924-0590

Azonnali cégalapítás garanciával 1-3 munkanap alatt, azoknak is, akiknek máshol elnyújtották, elrontották! Kárpátaljai és erdélyi magyarok részére állandó lakcím és adókártya ügyintézésében segítünk. Ardai Bálint   Telefon:06-20-476-6105 Dánielné Kormány Mónika   Telefon:06-20-803-1133

Feleslegessé vált cégek közvetítése, azonnali átvétele garanciával Pl. éves ÁFA-bevalló cégek gyors eladása végelszámolás helyett Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069

Adóellenőrzések menedzselése Felkészítés nyilatkozattételre, gyors önrevízió, észrevétel, fellebbezés, stb. Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069


Díjvisszatérítési garanciaÖnnek volt már problémája cégalapítás/cégmódosítás kapcsán?

A Céghmester főleg azoknak segít cégalapításban (cégmódosításban), akiknek korábban máshol már rontották el cégalapítását (cégmódosítását). Ha nem szeretne csalódni, használja ki a cégügyi területen szerzett 15 éves tapasztalatunkat, tudásunkat és – határidős díjvisszatérítési garanciával megerősített – felelősségvállalásunkat.

Kérjük, tanulmányozza a Kft./Bt. alapítás menete menüpontunkat, melyből részleteiben is képet kaphat arról, mennyi mindenre kell odafigyelni cégalapítás/cégmódosítás kapcsán! A lazán kezelt cégalapítás/cégmódosítás következményei: sikertelen adóregisztráció, cégbejegyzés elutasítása, adószám törlés, rengeteg pluszköltség, felesleges pénzköltés, felesleges stressz, melyek nem feltétlenül derülnek ki a cégalapítást/cégmódosítást követő 1-2 héten belül!

 

NE BÍZZA AKÁRKIRE SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁSÁT!

Vigyázzon a jogellenes-trükkös szerződést kínáló székhelyszolgáltatókkal, bármit ígérnek is! Még a szerződés megkötése előtt érdeklődje meg, hogy rendben van-e a … Tovább

ÖNNEK MÁR BEJEGYZETT CÉGE VAN ÉS

BAJBA KERÜLT?

Törölték adószámát? Problémás a házipénztára? Tagi kölcsönt nyújtott saját cégének? Jelentős tartozást halmozott fel cége? Felszámolás veszélye fenyegeti? Szeretné cégét végelszámoltatni vagy más törvényes módon befejezni tevékenységét?

SEGÍTÜNK! 06-20-940-4475, 06-20-949-2069, bővebb infó: www.cegproblemak.hu

 

Határidős díjvisszatérítési garancia

Új cég bejegyzése az aláírást – beküldést követő 10. munkanap (cégbírósági munkanap) végéig!

Új cég alapítása esetén önként visszatérítjük a kifizetett munkadíj 100%-át, ha kicsúszunk az általunk vállalt bejegyzési határidőből akár 1 perccel is!

Ez a gyakorlatban úgy történik, hogy a cégiratok teljes aláírását követően 1 napon belül beküldésre kerülnek vagy a cégiratok cégbírósági beküldhetőségének napját – az esetleg hiányzó iratok pótlásakor – egyeztetjük. (Az eljáró ügyvéd csak akkor küldi be a Cégbíróságra az iratokat, ha a beküldéshez minden adat, tény és okirat rendelkezésre áll.). A határidős díjvisszatérítési garancia keretében azt vállaljuk, hogy a beküldést követő 10. hivatalos cégbírósági munkanap végéig az újonnan alakult cég a cégjegyzékbe bejegyzésre kerül. A beküldés napja nem számít bele a 10 napos határidőbe. Ha kicsúszunk a fenti bejegyzési határidőkből, akkor fizetünk! A bejegyzés időpontja a cégbírósági e-mail-ből pontosan megállapítható.

Tegyen próbára minket, bízza ránk cégalapítását, és meséljen másoknak is egyedülálló garanciánkról!

Ön mindenképpen jól jár! Vagy a szokásosnál gyorsabban lesz bejegyezve a cége, vagy ingyen dolgoztunk Önnek! (Az eljárási illetéket mindenképpen meg kell fizetni, az nem jár vissza.) A határidős díjvisszatérítési garancia nem vonatkozik az ingyenes cégalapítási csomagokra! Nem jár vissza a díj, ha a cég bejegyzését a Cégbíróság a törvényben meghatározott összeférhetetlenségi okok, az adószám kiadásának megtagadása vagy egyéb a cégalapítóknak felróható okok miatt a Cégbíróság elutasítja. Tehát a határidős díjvisszatérítési garancia a Céghmester gyors és hibátlan munkájára vonatkozik, nincs garancia az ügyfélnek vagy a Cégbíróságnak felróható hiba vagy késedelem esetére.

Az elküldési és bejegyzési időpontokra a Cégbíróság, illetve a Céghmester informatikai rendszerének adatai az irányadók. Fenti garanciáról külön okirat nem készül, a Céghmester ebben a menüpontban feltüntetett garanciális feltételeit magára nézve szerződéses kötelezettségként ismeri el.

Kérjük, hogy saját érdekében vigyázzon a pontatlan, felelőtlenül mindent könnyen beígérő cégalapítókkal. Eddig, ha valakinek elrontották a cégalapítást az maximum a munkadíjat + 15.000 Ft illetéket bukhatott el, összesen kb. 30-40.000 Ft-ot. Mostantól pl. Kft. alapítás, Zrt. alapítás esetén a munkadíjon kívül ügyvédi ügyfél azonosítási díját, tulajdoni lap lekérés díját, összesen akár 80-90.000 Ft-ot is elbukhat az, aki nem körültekintően választ cégalapító irodát.

Fentiek miatt 2012. március 1-tõl sokkal nagyobb jelentőséggel bír a határidős díjvisszatérítési garancia. Saját érdeke, hogy kizárólag olyan cégekre, ügyvédekre bízza cégügyeit, akik díjvisszatérítéssel garantálják, hogy konkrét és belátható időn belül bejegyzik cégüket. Az, hogy majd valamikor? bejegyzik a céget, nem garancia!

Tisztelt Ügyfeleink!

A bejegyzési garanciánk határideje azért növekedett meg a korábbi 1 munkanapról 10 munkanapra, mert a 2012-es ide vonatkozó adótörvény az Adóhatóság adószám megállapítási határidejét ugyan 1 munkanapban határozta meg, de – ha az Adóhatóság az adószám megállapításának akadályát valószínűsíti – a határidő max. 8 munkanapra tolódhat ki, ezért a bejegyzés reálisan várható átfutási ideje 2-10 munkanap.

2012. január 2-a óta már némi tapasztalat is felhalmozódott az új törvények alapján történő cégalapítás területén, elmondható, hogy a legtöbb céget 2-3 nap alatt bejegyzik, csak néhány esetben húzódik el ennél tovább.

Tisztelt Ügyfeleink!

A Céghmester és szerződött ügyvédei álláspontja szerint az új, 2012-tõl érvényes cégtörvény, illetve gazdasági törvény szigorúbb összeférhetetlenségi és felelősségi szabályok miatt a cégalapítás / cégmódosítás megkezdése előtti alapos, részletes és személyes konzultáció, illetve a szükséges mértékű ügyvédi és számviteli tanácsadás mindenképpen elengedhetetlen. Ne bízza Magát olyan irodára, ahol ezt Önnek nem vagy nem kellő alapossággal biztosítják!

15 éves tapasztalatunk birtokában biztosan állítjuk, hogy az új cégtörvény, illetve gazdasági törvény felelősségi szabályainak nem kellő súlyú figyelembe vétele, gondatlan kezelése súlyos milliókba kerülhet, sőt teljes vállalkozások, sok-sok éves kitartó, becsületes munkával felépített egzisztenciák ellehetetlenüléséhez vezethet. Ügyesen feltett kérdésekkel szúrja ki és kerülje el a mindent felelőtlenül beígérő, olcsónak látszó, kellő tapasztalattal nem rendelkező irodákat!

Ezt úgy tudja végrehajtani, ha figyeli a kiszemelt iroda kommunikációját, honlapját. Amelyik iroda csak a díjakra és a "jobbnál jobb díjcsomagokra" koncentrál és emellett nem nyújt elegendő szakmai információt, illetve ha az információk elavultak,  pontatlanok, akkor az az iroda Önre nézve veszélyt rejt.

SEGÍTÜNK:

Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is hívható telefonszámaink:

Központi iroda: 06-1-410-7997

Lurdy Tel/Fax: 06-1-456-1429, Lurdy mobil: 06-20-626-9194

Hétköznap hívható telefonszámaink:

 

06-20-571-5710

06-20-803-1133

06-20-940-4475

06-20-940-4435

06-20-217-1777

06-20-422-2975