Saját ügyvéd előtti szerződéskötésA Céghmester segíti és támogatja azokat, akik hűségesek és lojálisak saját ügyvédjükhöz, ezért biztosítjuk, hogy a Céghmesterrel megkötendő székhelyszolgáltatási szerződését saját ügyvédje előtt aláírhassa és az első esedékes díjrészletet nála kifizethesse.

A saját ügyvédje előtti székhelyszolgáltatási szerződés megkötése az alábbi lépésekből áll:

 1. Válassza ki, hogy melyik irodát szeretné cégének székhelyeként. Jelenleg 4 budapesti irodánk áll rendelkezésére.
 2. Kérje meg ügyvédjét, hogy vegye fel a kapcsolatot a Céghmester székhelyszolgáltató üzletágvezetővel.
  Tamás Mária székhelyszolgáltatás üzletágvezető telefon: 06-20-589-0900
  Céghmester székhelyszolgáltatás központi vezetékes szám: 06-1-284-3509
 3. Az ügyvéd e-mailben megküldi a Céghmester részére az előre elkészített alapító okiratot, aláírási mintát és az érintett személy(ek) személyes okmányait.
 4. A Céghmester a megküldött iratok/adatok alapján elkészíti a székhelyszolgáltatási szerződés iratait és visszaküldi az eljáró ügyvéd részére aláíratás céljából.
 5. A székhelyszolgáltatási szerződés iratainak aláírása ügyvédje előtt.
 6. A székhelyszolgáltatás első díjrészletének megfizetése az eljáró ügyvédnek készpénzben vagy átutalással a székhelyszolgáltató bankszámlájára.
 7. A fenti fizetési kötelezettség teljesítését követően a székhelyszolgáltató befogadó nyilatkozatának megküldése eljáró ügyvéd részére cégbírósági felhasználás céljából.
 8. Az aláírt székhelyszolgáltatási okiratok és a kapcsolódó/székhelyen rendelkezésre tartandó iratok eljáró ügyvéd általi megküldése a Céghmester székhelyszolgáltató részére a cégbejegyzésig (változásbejegyzésig), de legkésőbb a bejegyzéstől számított 1 munkanapon belül.
 9. Az eljáró ügyvédnél készpénzben megfizetett szolgáltatási díj megfizetése a székhelyszolgáltató részére; elszámolás az ügyvédi munkadíjjal.

  SEGÍTÜNK:
  Tamás Mária székelyszolgáltatás üzletágvezető telefon: 06-20-589-0900
  Dánielné Kormány Mónika Partnerkapcsolati koordinátor telefon: 06-20-803-1133

Szándékaink szerint a Céghmester a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, ésszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Ugyancsak elhatárolódunk az ehhez hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Bónusz a sikeredhez – kerülj be a kiváltságos kisebbségbe

Tudtad, hogy az induló vállalkozások 80%-a 1 éven belül ellehetetlenül, azaz tönkre megy vagy be sem indul?!

Csak 20% éli túl az első évet és ezeknek is csak a 20%-a éli túl az első 5 évet!

Ha szeretnél a sikeres 20%-ba vagy még inkább a kiváltságos 4%-ba tartozni, jelentkezz személyes, kis csoportos üzletépítési konzultációnkra, ahol ráállítjuk az agyadat a sikeres üzleti gondolkodásra, illetve a leggyakoribb buktatók felismerésére és elkerülésére!

Részvételi feltétel: nettó 150.000 Ft értékű szolgáltatási díj megfizetése fél éven belül

Konzultáció időtartama: 60-90 perc

Konzultáció helye: cégünk központi irodája, 1154 Budapest, Damjanich János utca 2.

Részvételi létszám: 1 vállalkozástól maximum 3 fő

Lemondási kaució: 20.000 Ft / fő

Konzultáció tematikája
– üzleti struktúra/szervezet felépítése
– vezetési alapok
– marketing, értékesítés, árazás
– adminisztrációtól az adózásig
– ne dőlj be a “lehúzás”-nak, inkább tanulj meg néhány jogi trükköt
– a sikeres ügyvitel titkai – ne hagyd, hogy bedaráljon a mókuskerék
– könyvek, amelyeket el kell olvasnod

Ha nem csak mi akarjuk, hogy a kiváltságos 4%-ba tartozz, hanem Te is és ezért hajlandó vagy tenni is (azaz nem csak ábrándozol a sikerről), akkor jelentkezz és gyere el!

Jelentkezés: Leskó Veronika, 06-20-571-5710