Üdvözöljük

Az extra gondos székhelyszolgáltatásra, cégek adásvételére és az elnyújtott-elrontott cégalapítások helyrehozatalára szakosodott Céghmester oldalán!

2007 óta a Céghmester azonnali cégalapítás szolgáltatása egyet jelent Magyarország leggyorsabb cégalapítás szolgáltatásával! Ez idő alatt kb. 3000 esetben segítettünk a gyors cégalapítás előkészítésében és megszervezésében, illetve a lelassult, elrontott cégalapítás során keletkezett károk enyhítésében!

Ha nem szeretne csalódni, idegeskedni, bízza cégügyeit a Céghmesterre! A Céghmester új, 2022-től életbelépő ügyfélkapcsolati rendszere – 3 napos, 75.000 Ft értékű ajándék vendégházi wellness pihenéssel – kiemelten honorálja ügyfelei bizalmát és hűségét.

2022. második felétől megújítjuk és folytatjuk az ügyfeleink által széles körben ismert és kedvelt jogi- és üzleti képzéseinket, ahol – a tanuláson kívül – továbbra is kitüntetett cél lesz, hogy a résztvevők egymással is létesíthessenek üzleti és emberi kapcsolatokat. A képzéseknek kettős célja van: egyrészt megtanítani, hogyan kell felépíteni a nyereséges üzletet, másrészt megtanítani, hogyan védje meg érdekeit a kisvállalkozó, akár a hatóságokkal szemben is. A képzéseken nem csak a Céghmester ügyfelei, hanem azok családtagjai, sőt gyermekei is térítésmentesen vehetnek részt (a Céghmester díjai tartalmazzák a képzéseken való részvételi jogosultságot).

Tudnivalók, fontos információk

Hatályos díjjegyzék Bemutatkozás
Letöltések Útravaló
Kft alapítás menete Cégalapítás / cégmódosítás ügyviteli tájékoztató
Bt alapítás menete 3 napos cégbejegyzési garancia
Ki szakmájának nem mestere, hóhéra annak Adatvédelmi tájékoztató

Szigorodott a cégalapítás és a cégeladás!

2015. januárjától havi bevallók az újonnan bejegyzett cégek

2015-től az egyik legfontosabb adójogi-könyvelési változás, hogy az újonnan alakult cégek a cégalapítás évében és a cégalapítást követő évben havi gyakoriságú ÁFA-bevallásra kötelezettek. Saját érdekében tanácsoljuk, hogy kérdezzen rá (leendő) könyvelőjénél, hogy értesült-e erről a fontos változásról!
Tovább

„KI SZAKMÁJÁNAK NEM MESTERE, HÓHÉRA ANNAK!”

Nagyon sok cégiroda és sajnos ügyvédi iroda – tudatlanságból, szakmai rövidlátásból, vagy éppen etikátlan önző érdekből (jöjjön vissza az ügyfél és fizessen minél többször) – olyan tippeket, tanácsokat ad ügyfeleiknek, amelyek pillanatnyilag jónak tűnnek és könnyen kivitelezhetőek, hosszabb távon azonban tönkre tehetik, ellehetetleníthetik a céget. Ezeket a tippeket/tanácsokat neveztük el „hóhér” tippeknek.

Kérjük, tanulmányozza a cégalapítás és székhelyszolgáltatás leggyakoribb „hóhér” tippjeit, melyektől hemzseg az internet. Ezek azok a tippek, amelyeket soha semmilyen körülmények között nem szabad megfogadni!

A közelmúlt egyik legtipikusabb és legkártékonyabb „hóhér” tippje az volt, hogy alapítsa Kft-jét 500 ezer Ft törzstőkével 100ezer Ft befizetéssel. A legvadabb hóhérok még…

Tovább

Jó ha tudja

A Céghmester nem ügyvédi iroda, mely azt jelenti, hogy a cégalapítás ügyvédi/jogi teendőit nem végzi, csak előkészíti és megszervezi a cégalapítás gyors lebonyolítását. Kérjük tanulmányozza a cégalapítás menüpontban az ügyvédajánlás rendje című írásunkat!A Céghmesterrel megkötendő székhelyhasználati szerződését nem csak a Céghmester irodáiban, hanem saját ügyvédjénél is megkötheti, sőt ki is fizetheti. Amennyiben extra gondos, biztonságos székhelyszolgáltatás érdekli, válasszon 9 budapesti székhelyszolgáltató irodánkból!

Ha cégalapítás, székhelyszolgáltatás, könyvelés igénybevétele esetén a legkedvezőbb ár-érték arányt szeretné elérni, tanulmányozza ingyen cégalapítás konstrukcióinkat. Az ingyen cégalapítás mind saját ügyvédjével, min a Céghmester által ajánlott ügyvéddel lehetséges.

Ha szeretné készpénzkímélő módon indítani vállalkozását, kérjen részletfizetést! Cégalapítás, székhelyszolgálat, sőt könyvelés és weboldalkészítés is megoldható relatíve kevés készpénzből. Csak a székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén ragaszkodunk ahhoz, hogy mi szolgáltassunk. Cégalapítás, könyvelés, weboldal készítés saját ügyvédjén-szolgáltatóján keresztül is intézhető, természetesen a Céghmesterrel együttműködve.