CégalapításCégalapítás/cégmódosítás a Céghmester előkészítésével és szervezésével

 

Tisztelt Érdeklődőnk, Tisztelt Ügyfelünk!

Cégalapítás menüpontjainkban kiemelkedően fontos információkat találhat a cégalapítás/cégmódosítás legfontosabb tudnivalóiról; a cégalapítás során gyakran felmerülő buktatókról; a cégalapítás kapcsán keringő tévhitekről; a cégalapítás során felmerülő problémák megoldásáról; a cégalapítás és a Céghmester, illetve az ügyfelek, a Céghmester és az ügyvédek viszonyáról.

 

Használja ki "Day Flow" kedvezményeinket!

Hétfői, pénteki és szombati napokon a cégalapításra / cégmódosításra irányuló megbízások munkadíjából 20%, illetve 30% kedvezményt adunk. Részletek a Hatályos díjjegyzékben.

 

NAGYON SÜRGŐS A CÉGALAPÍTÁS? – kérjen azonnali cégalapítást

DÍJVISSZATÉRÍTÉSSEL GARANTÁLJUK A NAGYON GYORS CÉGALAPÍTÁST/CÉGBEJEGYZÉST!

Amennyiben a Céghmester által személyesen ajánlott ügyvédek közül választ, úgy annak megbízása esetén 3 munkanapos – 20.000 Ft díjvisszatérítéssel megerősített – cégbejegyzési garanciát vállalunk arra az esetre, ha a Céghmester, vagy az általa ajánlott ügyvéd mulasztása miatt a cégbejegyzés nem történne meg az iratok beküldésétől számított 3 cégbírósági munkanapon belül.
 

Amennyiben Ön költségérzékeny, kérjen lassú cégalapítást és vegye igénybe "Day Flow" kedvezményeinket!

 

Cégalapítás/ Cégmódosítás megszervezésével a Céghmester Lurdy irodánkban hétfőtől – szombatig, a Céghmester Városliget és a Céghmester Damjanich irodáinkban hétfőtől – péntekig állunk ügyfeleink rendelkezésére!

 

Ügyintézésének gyorsasága és költséghatékonysága érdekében javasoljuk, hogy tanulmányozza az "azonnali cégalapítás/ gyors cégalapítás… " almenüpontunkat is és hasonlítsa össze az ajánlatok paramétereit.

 

Saját érdekében kérjük, tanulmányozza a cégalapítás almenüpontokban található részletes információkat is! Ha szeretné megismerni és elkerülni a cégalapítás leggyakoribb buktatóit, akkor tanulmányozza a "cégalapítás csapdák…" almenüpontot is, ahol hasznos tanácsokat, fontos információkat, problémamegoldásokat talál!

 

SEGÍTÜNK:

Az esti órákban és szombaton is hívható telefonszámaink:

Központi iroda: 06-1-410-7997

Céghmester Lurdy Tel/Fax: 06-1-456-1429, Lurdy mobil: 06-20-626-9194

Hétköznap hívható telefonszámaink:

06-20-803-1133

06-20-395-9950

06-20-422-2975

06-20-571-5710

06-20-295-5984

 

 

Menüpontunk legkeresettebb kifejezései: cégalapítás, ügyvédek, Céghmester Lurdy

Címkék: ügyvédek, cégalapítás, Céghmester Lurdy