OPERATION Support – rendszerező infókNem könnyű dolog az üzleti ötlet megvalósítása, az ehhez kapcsolódó feltételek megteremtése, ideértve a cégalapítás vagy a cégvásárlás teendőit; ezzel együtt az igazi próbatételekkel az igazi nehézségekkel – hogy egyáltalán sikeres lesz-e az üzlet – a vállalkozás működő szakaszában kerül szembe a bátor vállalkozó.

Ezen – legfontosabb – vállalkozói életszakasz sikeréhez a Céghmester Business Support csapata cégjogi, könyvelési-bérszámfejtési és adójogi problémák szakszerű és eredményes megoldásával tud hozzájárulni.

Ilyen segítség lehet a változásbejegyzés, népszerű nevén a cégmódosítás megszervezésének ügyintézése, mely a cég alapadatainak megváltoztatásakor [cégnév, székhely, tag(ok), ügyvezető(k), tevékenységi kör, email cím] kerül előtérbe, de olyan eset is lehetséges, hogy az adatok nem változnak, csak a létesítő okirat (legtöbbször: “társasági szerződés”) szövege változik.

Szintén ilyen segítség a könyvelés-bérszámfejtés, stb. Nagyon fontos a könyvelő személye, a könyvelővel való jó emberi-szakmai és bizalmi kapcsolat. Sokszor derül ki utólag, hogy a cég az indulás lendületében nem megfelelő könyvelőt választott. Mi ilyen esetekben akár a könyvelés visszamenőleges rendbetételét, önrevízióját, az elmaradt bevallások pótlását is vállaljuk. Szintén vállaljuk a cégek tulajdonosainak, ügyvezetőinek az SZJA bevallás elkészítését, beküldését. Szintén vállaljuk NAV részletfizetési kérelemnek, méltányossági kérelemnek elkészítését – ezek bizonyos pénzügyi helyzetekben életmentők lehetnek a cég működése, illetve fennmaradása szempontjából.

Ügyvédeinkkel együttműködve életre-halálra kiállunk Ügyfeleink érdekében NAV ellenőrzés esetén – mely lehet jogkövetési vizsgálat vagy adóellenőrzés – továbbá munkaügyi ellenőrzés vagy egyéb hatósági ellenőrzés esetén.

Segítünk továbbá NAV ellenőrzéshez kapcsolódó nyilatkozattétel esetén, függetlenül attól, hogy az ellenőrzés saját cég vagy partner cég vonatkozásában történik.

Önnek miben segíthetünk cége, vállalkozása sikeres működésében és fenntartásában?
Cégmódosítás
Könyvelés, bérszámfejtés
Adóellenőrzés

Kérje közvetlen, személyes segítségünket:

Dánielné Kormány Mónika 06-20-803-1133
Leskó Veronika 06-20-571-5710
Ardai Attila 06-20-949-2069
Czene Virág 06-20-924-0590

Felhívjuk figyelmüket, hogy irodáink kisállatbarát irodák, ügyintézési idejük alatt szívesen látjuk négylábú kedvenceiket is!

Weboldalunkon történő hatékony eligazodás érdekében az oldal struktúráját úgy alakítottuk ki, hogy az információk hármas – a vállalkozások életciklusához igazodó – szakmai tagozódásban (START Support, OPERATION Support, EXIT Support) és háromszintű információ megosztási struktúrában (rendszerező információk; általános információk; részletes és kiegészítő információk) kerüljenek bemutatásra.
A rendszerező és általános információk a „menüből” közvetlenül, a részletes és kiegészítő információk pedig a főoldalról és/vagy az általános információkat ismertető oldalakról közvetlenül érhetők el.

Szándékaink szerint a Céghmester Business Support a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, észszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Tisztelt Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk korábbi nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Egyebek mellett emiatt is változtattuk-bővítettük cégnevünket, brandünket Céghmester Business Support cégcsoportra. Ugyancsak elhatárolódunk a cegmester.com-hoz és a cehmester.hu-hoz hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Cégnevünket és brandünket fennállásunk közelgő 30. évfordulója alkalmából újítjuk-változtatjuk meg, az új nevünk Céghmester Business Support cégcsoport. Az évforduló alkalmából üzleti struktúránkat is újragondoljuk, szolgáltatásainkat a vállalkozások életciklusához igazodva átstruktúráltuk/struktúráljuk. Ennek szerves része a weboldal – főleg a ceghmester.hu oldal – új struktúrához igazodó átrendezése-átszövegezése. Az esetleges üzemzavarokért, tartalom hiányért (“feltöltés alatt”) elnézésüket és türelmüket kérjük.  

OPERATION Support - részletes és kiegészítő információk

Cégmódosítás meneteCégmódosítás problémái
Elmaradt könyvelésKönyvelőváltás
Önrevízió és másAdóellenőrzés top hibák
Adóellenőrzések ügyvitele