KönyvelőváltásKönyvelőváltás

Miért és hogyan váltson könyvelőt:

  • Ha a jelenlegi könyvelő rendszeresen késve adja be az Ön adóbevallásait.
  • Ha a jelenlegi könyvelő ehhez képest magas díjat kér.
  • Ha a jelenlegi könyvelő fél a NAV-tól.
  • Ha a jelenlegi könyvelő fél a felelősségvállalástól.
  • Ha a jelenlegi könyvelő kifejezetten megijed az esetleges házipénztár, tagi kölcsön, stb. problémáktól, azaz nem kreatív.
  • Ha a jelenlegi könyvelője ritkán vagy egyáltalán nem egyeztet Önnel és Ön emiatt semmit nem tud cége könyveléséről, gazdasági állapotáról.
  • Ha eldöntötte, hogy könyvelőt vált, mondja fel a szerződést, fizesse ki az elvégzett munkát, hozza el könyvelési anyagát, ragaszkodjon hozzá, hogy legyen egy aktuális főkönyv az új könyvelő részére.

Kérje közvetlen, személyes segítségünket:

Ardai Attila 06-20-949-2069

Czene Virág 06-20-924-0590

Weboldalunkon történő hatékony eligazodás érdekében az oldal struktúráját úgy alakítottuk ki, hogy az információk hármas – a vállalkozások életciklusához igazodó – szakmai tagozódásban (START Support, OPERATION Support, EXIT Support) és háromszintű információ megosztási struktúrában (rendszerező információk; általános információk; részletes és kiegészítő információk) kerüljenek bemutatásra.
A rendszerező és általános információk a „menüből” közvetlenül, a részletes és kiegészítő információk pedig a főoldalról és/vagy az általános információkat ismertető oldalakról közvetlenül érhetők el.

Szándékaink szerint a Céghmester Business Support a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, észszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Tisztelt Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk korábbi nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Egyebek mellett emiatt is változtattuk-bővítettük cégnevünket, brandünket Céghmester Business Support cégcsoportra. Ugyancsak elhatárolódunk a cegmester.com-hoz és a cehmester.hu-hoz hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Cégnevünket és brandünket fennállásunk közelgő 30. évfordulója alkalmából újítjuk-változtatjuk meg, az új nevünk Céghmester Business Support cégcsoport. Az évforduló alkalmából üzleti struktúránkat is újragondoljuk, szolgáltatásainkat a vállalkozások életciklusához igazodva átstruktúráltuk/struktúráljuk. Ennek szerves része a weboldal – főleg a ceghmester.hu oldal – új struktúrához igazodó átrendezése-átszövegezése. Az esetleges üzemzavarokért, tartalom hiányért (“feltöltés alatt”) elnézésüket és türelmüket kérjük.  

OPERATION Support - részletes és kiegészítő információk

Cégmódosítás meneteCégmódosítás problémái
Elmaradt könyvelésKönyvelőváltás
Önrevízió és másAdóellenőrzés top hibák
Adóellenőrzések ügyvitele