Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Érdeklődőnk!

Alábbi problémáinak megoldásában gyorsan, soron kívül segítünk:

Azonnali cégalapítás garanciával 1-3 munkanap alatt, azoknak is, akiknek máshol elnyújtották, elrontották! Ardai Bálint   Telefon:06-20-476-6105 Dánielné Kormány Mónika   Telefon:06-20-803-1133

Elmaradt adóbevallások, NAV tartozások, részletfizetés, házipénztár problémák Gyors és legális megoldása azoknak is, akiknek a jelenlegi könyvelője nem tudja vagy nem akarja megoldani. Czene Virág   Telefon:06-20-924-0590

Adóellenőrzések menedzselése Felkészítés nyilatkozattételre, gyors önrevízió, észrevétel, fellebbezés, stb. Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069

EXIT support - kiszállás támogatás Pl. feleslegessé vált cégek azonnali átvétele garanciával, akár végelszámolás helyett Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069


3 napos cégbejegyzési garanciaGaranciáink

Tájékoztatjuk Tisztelt Érdeklődőinket és Ügyfeleinket, hogy a Céghmester üzletfilozófiájának fontos része, hogy minden tevékenységünk átlátható, kiszámítható legyen. Tevékenységeink időbeli kiszámíthatósága céljából minden olyan szolgáltatásunkhoz, ahol ez lehetséges és értelme van, saját magunkra nézve kötelező határidőt rendelünk, melyet díjvisszatérítési garanciával erősítünk meg. Kérjük tanulmányozza garanciáinkat!

 

Díjvisszatérítési garancia az alábbi szolgáltatásokra:

I. Kft/Bt alapítás: 3/10 munkanapos cégbejegyzési garancia

II. Bt egyszerűsített vágelszámolás: 150 napos törlési garancia (kidolgozás alatt áll, még nem érvényesíthető)

III. Kft végelszámolás: 180 napos törlési garancia (kidolgozás alatt áll, még nem érvényesíthető)

 

I. Kft/Bt alapítás: 3/10 munkanapos cégbejegyzési garancia

A Céghmester az általa személyesen ajánlott ügyvéd megbízása esetén 3 munkanapos cégbejegyzési garanciát vállal arra az esetre, ha a Céghmester, vagy az ügyvéd mulasztása miatt a cégbejegyzés nem történne meg az iratok benyújtásától számított 3 cégbírósági munkanapon belül.

Ha a cégbejegyzés az ügyvéd és/vagy a Céghmester mulasztása miatt nem történne meg 3 cégbírósági munkanapon belül, úgy a Céghmester visszatérít bruttó 20.000 Ft díjat.

Ha a cégbejegyzés az ügyvéd és/vagy a Céghmester mulasztása miatt nem történne meg 10 cégbírósági munkanapon belül, úgy a Céghmester a cégalapítás teljes költségét (Céghmester díja, ügyvéd díja, illeték, ügyfél azonosítás díja) visszatéríti.

A Céghmester, illetve az ügyvéd hibájának róható fel,

– ha minden adat és tény rögzítésre került, megtörtént az ügyvéd előtti aláírás, a megbízó minden szükséges okiratot rendelkezésre bocsátott és az ügyvéd az aláírástól számított legkésőbb 1 cégbírósági munkanapon belül nem nyújtotta be a cégbejegyzési kérelmet a Cégbíróságra!

– ha a Céghmester által az adóregisztrációs tanácsadás keretében alkalmasnak tartott személyt az Adóhatóság adóregisztrációs eljárás keretében elutasítja, és emiatt a cég részére nem állapít meg adószámot.

A megbízó, illetve ügyfél hibájának róható fel,

– ha a Céghmester által adóregisztrációs tanácsadás keretében nem javasolt, vagy korábbi céges előélete miatt adóregisztrációs szempontból nem, vagy nem egyértelműen véleményezhető személlyel alapítják meg a társaságot és az Adóhatóság az adott személyt elutasítja, illetve a cég részére az adószám megállapítását megtagadja.
– ha a megbízó pontatlan adatokat, tényeket ad meg és ezt legkésőbb az ügyvéd előtti aláíráskor nem jelzi és emiatt meghiúsul a cégbejegyzés. (Ez azt jelenti, hogy mindenkinek alaposan át kell olvasni az aláírásra előkészített iratokat, és ellenőrizni a megadott adatok pontosságát, illetve a megadott tények valódiságát – aláírás után nincs olyan, hogy az ügyvéd „elírta”.)
– ha a megbízó bármilyen adattal, ténnyel, nyilatkozattal, okirattal (pl. tulajdonosi befogadó nyilatkozat) adós marad, de ragaszkodik a cégiratok hiányos, pontatlan ügyvédi benyújtásához.

Ugyancsak feltétele a garanciának, hogy megbízás adáskor – Fővárosi és Pest megyei székhely kivételével – az illeték összege a Céghmester részére megfizetésre kerüljön.

Jelen garanciavállalás nem vonatkozik az ingyen cégalapítás konstrukciókra, valamint a cégmódosításokra.

A garancia beváltásának jogosultsága az ügyvédi elektronikus cégbírósági beküldési adatokból, illetve a Cégbíróság által küldött elektronikus cégbejegyző végzés adataiból egyértelműen megállapítható.

Garancia jogosultság esetén a Céghmester a jogosultság megállapítását követő 3 napon belül fizet.

Fenti garanciát a Céghmester önként, saját hitelességének és korrektségének tényszerű biztosítékaként ajánlja fel.

Fenti garanciavállalást a Céghmester önmagára nézve egyoldalú, kötelezettségvállaló jognyilatkozatnak tekinti.

 

II. Bt egyszerűsített végelszámolás: 150 napos törlési garancia (kidolgozás alatt áll, még nem érvényesíthető)

III. Kft végelszámolás: 180 napos törlési garancia (kidolgozás alatt áll, még nem érvényesíthető)

 

SEGÍTÜNK: 

 Az esti órákban és szombaton is hívható telefonszámunk:

Központi iroda: 06-1-410-7997

Hétköznap hívható munkatársaink:
Leskó Veronika 06-20-571-5710
Ardai Bálint 06-20-476-6105
Marosvölgyi Diána 06-20-296-2613
Dánielné Kormány Mónika 06-20-803-1133

 

Szándékaink szerint a Céghmester a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, ésszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Ugyancsak elhatárolódunk az ehhez hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag – olykor-olykor büntetőjogilag is – aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Bónusz a sikeredhez – kerülj be a kiváltságos kisebbségbe

Tudtad, hogy az induló vállalkozások 80%-a 1 éven belül ellehetetlenül, azaz tönkre megy vagy be sem indul?!

Csak 20% éli túl az első évet és ezeknek is csak a 20%-a éli túl az első 5 évet!

Ha szeretnél a sikeres 20%-ba vagy még inkább a kiváltságos 4%-ba tartozni, jelentkezz személyes, kis csoportos üzletépítési konzultációnkra, ahol ráállítjuk az agyadat a sikeres üzleti gondolkodásra, illetve a leggyakoribb buktatók felismerésére és elkerülésére!

Részvételi feltétel: nettó 150.000 Ft értékű szolgáltatási díj megfizetése fél éven belül

Konzultáció időtartama: 60-90 perc

Konzultáció helye: cégünk központi irodája, 1154 Budapest, Damjanich János utca 2.

Részvételi létszám: 1 vállalkozástól maximum 3 fő

Lemondási kaució: 20.000 Ft / fő

Konzultáció tematikája
– üzleti struktúra/szervezet felépítése
– vezetési alapok
– marketing, értékesítés, árazás
– adminisztrációtól az adózásig
– ne dőlj be a “lehúzás”-nak, inkább tanulj meg néhány jogi trükköt
– a sikeres ügyvitel titkai – ne hagyd, hogy bedaráljon a mókuskerék
– könyvek, amelyeket el kell olvasnod

Ha nem csak mi akarjuk, hogy a kiváltságos 4%-ba tartozz, hanem Te is és ezért hajlandó vagy tenni is (azaz nem csak ábrándozol a sikerről), akkor jelentkezz és gyere el!

Jelentkezés: Leskó Veronika, 06-20-571-5710