Azonnali cégátvétel fontos infókAzonnali cégátvétel fontos infók

Hogyan tudjuk megoldani a cégátadás-átvételt

Kérjen ingyenes ajánlatot a 06-20-949-2069-es számon Ardai Attilától rövid telefonos konzultáció keretében. Küldje el az átadásra szánt cég cégnevét, cégjegyzékszámát, illetve saját nevét, telefonszámát sms-ben. Ezt követően az átadás-átvételre szánt céget a nyilvánosan elérhető cégadatok és céginformációk alapján átvilágítjuk és ajánlatot teszünk. Minimálisan fizetendő szolgáltatási díj: 180.000 Ft-tól. A szolgáltatási díj azt az értéket testesíti meg, melyet szolgáltató nyújt az átadó(k)nak azáltal, hogy rövid időn belül mentesül(nek) a cég további fenntartásának, lezárásának költségeitől, feladataitól és felelősségétől. A szolgáltatás díját a cég kilépő tulajdonosainak és/vagy leköszönő vezető tisztségviselőinek kell megfizetniük. A szolgáltatás valós díjáról (tehát semmi “mutyi”) számlát állítunk ki, mely fizethető átutalással és készpénzben is.

Kérje közvetlen, személyes segítségünket:

Ardai Attila

06-20-949-2069

Felhívjuk figyelmüket, hogy irodáink kisállatbarát irodák, ügyintézési idejük alatt szívesen látjuk négylábú kedvenceiket is!

Weboldalunkon történő hatékony eligazodás érdekében az oldal struktúráját úgy alakítottuk ki, hogy az információk hármas – a vállalkozások életciklusához igazodó – szakmai tagozódásban (START Support, OPERATION Support, EXIT Support) és háromszintű információ megosztási struktúrában (rendszerező információk; általános információk; részletes és kiegészítő információk) kerüljenek bemutatásra.
A rendszerező és általános információk a „menüből” közvetlenül, a részletes és kiegészítő információk pedig a főoldalról és/vagy az általános információkat ismertető oldalakról közvetlenül érhetők el.

Szándékaink szerint a Céghmester Business Support a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, észszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Tisztelt Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk korábbi nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Egyebek mellett emiatt is változtattuk-bővítettük cégnevünket, brandünket Céghmester Business Support cégcsoportra. Ugyancsak elhatárolódunk a cegmester.com-hoz és a cehmester.hu-hoz hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Cégnevünket és brandünket fennállásunk közelgő 30. évfordulója alkalmából újítjuk-változtatjuk meg, az új nevünk Céghmester Business Support cégcsoport. Az évforduló alkalmából üzleti struktúránkat is újragondoljuk, szolgáltatásainkat a vállalkozások életciklusához igazodva átstruktúráltuk/struktúráljuk. Ennek szerves része a weboldal – főleg a ceghmester.hu oldal – új struktúrához igazodó átrendezése-átszövegezése. Az esetleges üzemzavarokért, tartalom hiányért (“feltöltés alatt”) elnézésüket és türelmüket kérjük.  

EXIT Support - részletes és kiegészítő információk

Végelszámolás fontos infókCégátvétel-cégátadás, cégeladás-cégvásárlás
Cégeladás meneteCégeladás fontos infók
Cégeladás akadályaiAzonnali cégátvétel fontos infók
Azonnali cégátvétel menete