Azonnali cégátvétel meneteAzonnali cégátvétel menete, határideje
  1. Megegyezés a feltételekről.
  2. A könyvelő által készítendő anyagok eljuttatása a Céghmester részére (köztes főkönyv, köztes beszámoló és aktuális adófolyószámla kivonat). Könyvelő nélkül nem létezik cég átadás-átvétel!!!
  3. A cégátadás-átvétel jogi iratainak aláírása ügyvéd előtt, és ezek beküldése a cégbíróságra ügyvéd által.
  4. A cég könyvelési anyagának és egyéb iratainak átadás-átvétele; az erről készülő átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása a felek által.
  5. Elszámolás, számla kiállítása, fizetés (átutalással vagy készpénzben)
  6. A cégbíróság bejegyzi a módosítást, mellyel a korábbi ügyvezető(k), illetve tag(ok) jogviszonya megszűnik a cégátadásra szánt cégben.

A fentiek szerinti cég átadás-átvételt ügylettől függően 1-3 héten belül tudjuk lebonyolítani.

Sajnos a Bt-k esetében az azonnali cégátvételt – a felelősségi szabályok miatt – csak korlátozottan tudjuk megoldani. Betéti társaságok részére egyéb törvényes kiszállási megoldásokat tudunk ajánlani és végig vinni. Amennyiben az általunk ajánlott megoldás az Érdeklődő által elfogadásra kerül, úgy arra a cég gazdálkodási-főkönyvi adatainak ismeretében konkrét ajánlatot adunk.

Kérje közvetlen, személyes segítségünket:

Ardai Attila

06-20-949-2069

Felhívjuk figyelmüket, hogy irodáink kisállatbarát irodák, ügyintézési idejük alatt szívesen látjuk négylábú kedvenceiket is!

Weboldalunkon történő hatékony eligazodás érdekében az oldal struktúráját úgy alakítottuk ki, hogy az információk hármas – a vállalkozások életciklusához igazodó – szakmai tagozódásban (START Support, OPERATION Support, EXIT Support) és háromszintű információ megosztási struktúrában (rendszerező információk; általános információk; részletes és kiegészítő információk) kerüljenek bemutatásra.
A rendszerező és általános információk a „menüből” közvetlenül, a részletes és kiegészítő információk pedig a főoldalról és/vagy az általános információkat ismertető oldalakról közvetlenül érhetők el.

Szándékaink szerint a Céghmester Business Support a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, észszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Tisztelt Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk korábbi nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Egyebek mellett emiatt is változtattuk-bővítettük cégnevünket, brandünket Céghmester Business Support cégcsoportra. Ugyancsak elhatárolódunk a cegmester.com-hoz és a cehmester.hu-hoz hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Cégnevünket és brandünket fennállásunk közelgő 30. évfordulója alkalmából újítjuk-változtatjuk meg, az új nevünk Céghmester Business Support cégcsoport. Az évforduló alkalmából üzleti struktúránkat is újragondoljuk, szolgáltatásainkat a vállalkozások életciklusához igazodva átstruktúráltuk/struktúráljuk. Ennek szerves része a weboldal – főleg a ceghmester.hu oldal – új struktúrához igazodó átrendezése-átszövegezése. Az esetleges üzemzavarokért, tartalom hiányért (“feltöltés alatt”) elnézésüket és türelmüket kérjük.  

EXIT Support - részletes és kiegészítő információk

Végelszámolás fontos infókCégátvétel-cégátadás, cégeladás-cégvásárlás
Cégeladás meneteCégeladás fontos infók
Cégeladás akadályaiAzonnali cégátvétel fontos infók
Azonnali cégátvétel menete