Székhelyszerződés megkötéseSzékhelyszerződés megkötésének módjai; székhelyszerződés megkötéséhez szükséges iratok és dokumentumok

Hol és hogyan köthet a Céghmesterrel székhelyhasználati szerződést?

1. A Céghmesterrel megkötendő székhelyhasználati szerződését saját ügyvédje előtt is aláírhatja és az első részletet nála kifizetheti! (Nem kell időt, pénzt és energiát pazarolni az utazásra, sőt az ügyvédje által végzett plusz munka ügyvédi díját is mi fizetjük, az ügyvéddel történő megegyezésünk alapján.) Amennyiben szeretné saját ügyvédje előtt megkötni székhelyhasználati szerződését, hívja Tamás Mária üzletágvezetőt a 06-20-589-0900 mobilszámon vagy a székhelyszolgáltató üzletág 06-1-284-3509-es közvetlen számát! (A Céghmester megérti és segíti azokat, akik ragaszkodnak saját ügyvédjükhöz!)

2. Székhelyhasználati szerződését a Céghmester Központi irodájában (1154 Bp., Damjanich János utca 2., nyitvatartás: H-Cs: 09-15.30-ig, P: 09-13-ig) kötheti meg az alábbi módokon:
– székhelyszolgáltatás üzletágvezetőjénél, Tamás Máriánál személyesen, nyitvatartási idő alatt és/vagy előre egyeztetett időpontban
– cégalapítás/cégmódosítás ügyintézése esetén az Ön konkrét cégügyét intéző cégügyi tanácsadónál előre egyeztetett időpontban

Székhelyhasználati szerződés megkötéséhez szükséges iratok és dokumentumok:

A) Újonnan alakuló cégek esetén:
1. aktív e-mail cím megadása;
2. díjcsomag szerinti székhelyszolgáltatási díj megfizetése;
3. aláírt és ellenjegyzett társasági szerződés;
4. hitelesített aláírási címpéldány vagy aláírási minta – eredeti;
5. megfelelő személyi okmányok;
6. képviselő távolléte esetén szabályos meghatalmazás fentiek mellé;

B) Bejegyzett cégek esetén:
1. aktív e-mail cím;
2. díjcsomag szerinti székhelyszolgáltatási díj megfizetése;
3. a székhelyszolgáltató által lekért cégkivonat adatainak ellenőrzése;
4. hitelesített aláírási címpéldány vagy aláírási minta – eredeti;
5. megfelelő személyi okmányok;
6. képviselő távolléte esetén szabályos meghatalmazás fentiek mellé;
7. nyilatkozat arról, hogy a társaságnak nincs jelentős tartozása; illetve ha van, nyilatkozat arról, hogy azt törvényesen kezelik;

Ügyfeleink által megőrzendő, fontos székhelyszolgáltatási iratok a következők:

Az alábbi iratok a székhelyszolgálatot igénybe vevő Ügyfelünk részére fontosak, ezért kérjük ezeket a székhelyszolgáltatási szerződés megkötését követően a cég iratai között megőrizni:

– székhelyhasználati szerződés és mellékletei

– tulajdonosi befogadó nyilatkozat,

– a székhelyszolgáltató cég befogadó nyilatkozata,

– ingatlan tulajdoni lapja

Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket és Érdeklődőinket, hogy a fenti iratok Cégbírósági  benyújtása csak részben kötelező (a székhelyszolgáltató cég befogadó nyilatkozata és a tulajdonosi befogadó nyilatkozat), azonban ezen iratok megőrzése az eljáró ügyvédnek kötelező, illetve a cégnek is szükséges ahhoz, hogy igazolni tudja a székhelyhasználat jogszerűségét.

Kérje közvetlen, személyes segítségünket:

Hétköznap hívható munkatársaink:

Tamás Mária 06-20-589-0900

Dánielné Kormány Mónika 06-20-803-1133

Horváth Judit 06-20-296-7030

Ardai Bálint 06-20-476-6105

Székhelyszolgáltató irodánk központi telefonszáma:

 06-1-284-3509
(H-Cs: 9-15.30 óra  P: 9-13 óra)

Azonnali cégalapítás vagy egyéb sürgős esetben hétvégén is hívható telefonszámunk: Ardai Attila 06-20-949-2069

Felhívjuk figyelmüket, hogy irodáink kisállatbarát irodák, ügyintézési idejük alatt szívesen látjuk négylábú kedvenceiket is!

 

Hol és hogyan köthet a Céghmesterrel székhelyszolgáltatási szerződést?

A Céghmesterrel megkötendő székhelyszolgáltatási szerződését saját ügyvédje előtt is aláírhatja és az első részletet nála kifizetheti! (Nem kell időt, pénzt és energiát pazarolni az utazásra, sőt az ügyvédje által végzett plusz munka ügyvédi díját is mi fizetjük, az ügyvéddel történő megegyezésünk alapján.) Amennyiben szeretné saját ügyvédje előtt megkötni székhelyhasználati szerződését, hívja Tamás Mária üzletágvezetőt a 06-20-589-0900 mobilszámon vagy a székhelyszolgáltatás 06-1-284-3509-es központi telefonszámát! (A Céghmester megérti és segíti azokat, akik ragaszkodnak saját ügyvédjükhöz!)

 

A Céghmester kb. 1500 cégnek látja el a székhelyszolgáltatás felelősségteljes teendőit. A bizalom alapja az extra gondos-biztonságos ügykezelés és a diszkréció!

Weboldalunkon történő hatékony eligazodás érdekében az oldal struktúráját úgy alakítottuk ki, hogy az információk hármas – a vállalkozások életciklusához igazodó – szakmai tagozódásban (START Support, OPERATION Support, EXIT Support) és háromszintű információ megosztási struktúrában (rendszerező információk; általános információk; részletes és kiegészítő információk) kerüljenek bemutatásra.
A rendszerező és általános információk a „menüből” közvetlenül, a részletes és kiegészítő információk pedig a főoldalról és/vagy az általános információkat ismertető oldalakról közvetlenül érhetők el.

Szándékaink szerint a Céghmester Business Support a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, észszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Tisztelt Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk korábbi nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Egyebek mellett emiatt is változtattuk-bővítettük cégnevünket, brandünket Céghmester Business Support cégcsoportra. Ugyancsak elhatárolódunk a cegmester.com-hoz és a cehmester.hu-hoz hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Cégnevünket és brandünket fennállásunk közelgő 30. évfordulója alkalmából újítjuk-változtatjuk meg, az új nevünk Céghmester Business Support cégcsoport. Az évforduló alkalmából üzleti struktúránkat is újragondoljuk, szolgáltatásainkat a vállalkozások életciklusához igazodva átstruktúráltuk/struktúráljuk. Ennek szerves része a weboldal – főleg a ceghmester.hu oldal – új struktúrához igazodó átrendezése-átszövegezése. Az esetleges üzemzavarokért, tartalom hiányért (“feltöltés alatt”) elnézésüket és türelmüket kérjük.  

START Support - részletes és kiegészítő információk

3 napos cégbejegyzési garanciaCégalapítás menete
Kft alapítás meneteCégalapítás csapdák
Cégvásárlás meneteCégvásárlás fontos infók
Cégvásárlás buktatóiSzékhelyszolgáltató irodák/díjcsomagok
Székhelyszerződés megkötéseSzékhelyszolgáltatás fontos infók