KönyvelésElmaradt könyvelés, aktuális könyvelés, könyvelőváltás, cégmegszüntetés

Elmaradt könyvelés, bérszámfejtés, elmaradt adóbevallások pótlása

Könyvelőirodánk vállalja elmaradt könyvelés és adóbevallások soron kívüli pótlását rövid határidővel az alábbi esetekben:

 • NAV tartozáshoz, részletfizetéshez kapcsolódóan fontos tudni, hogy részletfizetést csak rendezett könyveléssel, rendezett házipénztárral rendelkező cégnek érdemes kérni, különben a NAV elutasítja. A könyvelés, a házipénztár gyors és legális rendbetételét, a részletfizetési kérelem benyújtását azoknak is vállaljuk, akiknek a jelenlegi könyvelője nem tudja vagy nem akarja ezeket megoldani, elvégezni. 
 • Adó ellenőrzéshez, jogkövetési vizsgálathoz kapcsolódóan: fontos tudni, hogy a revízió nem folytatható le rendezetlen könyvelési anyaggal, elmaradt adóbevallásokkal, az ilyen esetekben a mulasztó cégeket a NAV jelentős bírsággal szankcionálja, ezért fontos a bevallások és a kötelező adatszolgáltatások mielőbbi pótlása.
 • Törölt adószámhoz kapcsolódóan: amennyiben az adószámtörlés okai között a bevallások hiánya, illetve a beszámolók hiánya szerepel, úgy azokat pótolni kell és ezt követően állítható vissza az adószám, illetve a cég törvényes működése.
 • Kényszertörléshez kapcsolódóan: ha a cég az adószámtörlést követően sem pótolta elmaradt adóbevallásait, illetve beszámolóit, elrendelik a cég kényszertörlését. Csak abban az esetben állítható helyre a cég működése, illetve fordítható vissza a kényszertörlés, ha a cég pótolja az elmaradásait.
 • Felszámoláshoz kapcsolódóan: ha a cég felszámolásra kerül, a könyvelési anyag csak rendezetten, az elmaradt adatszolgáltatások pótlása esetén adható át a felszámolónak. Ha ez nincs rendben, akkor a cég képviselője – tehát nem a cég, aki már fizetésképtelen – 2 millió Ft-ig terjedő bírsággal sújtható.
 • Végelszámoláshoz kapcsolódóan: végelszámolás esetén a NAV minden esetben végigellenőrzi a bevallások és egyéb kötelező adatszolgáltatások megtörténtét, ezek hiányában a végelszámolás nem vihető végig, nem fejezhető be.
 • Cégeladáshoz kapcsolódóan: az üzletrészek átruházása, illetve az ehhez kapcsolódó ügyvezető váltás esetén is rendezni kell a könyvelést és pótolni az esetleges elmaradásokat, ezek hiányában a “cégeladás” nem tekinthető jogszerűnek.

Fenti problémák megoldásával forduljon hozzánk bizalommal!

 

Díjazás: feladattól függően, megegyezés szerint

 

Segítünk:

Czene Virág 06-20-924-0590

 

Önrevízió gyors, soron kívüli elkészítése jogkövetési vizsgálathoz kapcsolódóan:

Önrevíziót akkor célszerű végrehajtani, ha a valós adatok és a könyvelési adatok között eltérés mutatkozik, pl. le nem adott bizonylatok, elírás, pontatlanság kapcsán. Különösen fontos elvégezni az önrevíziót jogkövetési vizsgálat esetén, ahol nem pusztán jogi lehetőség, sokkal inkább adóhatósági elvárás a könyvelés pontosítása, rendbetétele, a bevallások pótlása.

Díjazás: feladattól függően, megegyezés szerint

 

Segítünk:

Czene Virág 06-20-924-0590

 

Aktuális könyvelés, bérszámfejtés

Tisztelt Érdeklődőnk, Tisztelt Partnerük!

Amennyiben aktuális könyvelését, bérszámfejtését velünk szeretné végeztetni, kérjük jelentkezzen be személyes konzultációra, melynek során megismerjük problémáit, igényeit; ezt követően személyre szabott ajánlatot adunk Önnek.

Egyeztetés, konzultáció:

Czene Virág 06-20-924-0590
Ardai Attila 06-20-949-2069

 

Könyvelőváltás

Miért és hogyan váltson könyvelőt:

 • Ha a jelenlegi könyvelő rendszeresen késve adja be az Ön adóbevallásait.
 • Ha a jelenlegi könyvelő ehhez képest magas díjat kér.
 • Ha a jelenlegi könyvelő fél a NAV-tól.
 • Ha a jelenlegi könyvelő fél a felelősségvállalástól. 
 • Ha a jelenlegi könyvelő kifejezetten megijed az esetleges házipénztár, tagi kölcsön, stb. problémáktól, azaz nem kreatív.
 • Ha a jelenlegi könyvelője ritkán vagy egyáltalán nem egyeztet Önnel és Ön emiatt semmit nem tud cége könyveléséről, gazdasági állapotáról.
 • Ha eldöntötte, hogy könyvelőt vált, mondja fel a szerződést, fizesse ki az elvégzett munkát, hozza el könyvelési anyagát, ragaszkodjon hozzá, hogy legyen egy aktuális főkönyv az új könyvelő részére. 

Segítünk:

Ardai Attila 06-20-949-2069

Czene Virág 06-20-924-0590

 

Cégmegszüntetés-végelszámolás

Amennyiben feleslegessé vált cége van, azt segítünk megszüntetni, azaz végelszámolni . A végelszámolás jogi feltétele, hogy a cégnek ne legyen kötelezettsége, azaz tartozása. A végelszámolás, egész pontosan az egyszerűsített végelszámolás díja 90.000 Ft, időbeni lefolyása 4-6 hónap. Ha Ön ennél gyorsabban szeretne kiszállni, megszabadulni cégétől, akkor válassza az azonnali cégátvétel szolgáltatásunkat 180.000 Ft díjazástól. Erről a szolgáltatásról külön menüpontban tájékozódhat.

Ardai Attila 06-20-949-2069

Joggal merül fel a kérdés: mit csináljon az, akinek a feleslegessé vált cége tartozást halmozott fel, és emiatt nem lehet végelszámolni?! Nagyon kell vigyázni, tele van a piac adójogilag kockázatos, a büntetőjog határait átlépő ajánlatokkal. Kérje etikus, biztonságra, kockázatkerülésre irányuló tanácsunkat. 
Nem biztos, hogy meg tudjuk mondani mit csináljon; de azt biztosan tudni fogjuk, hogy MIT NE csináljon!!!

Ardai Attila 06-20-949-2069

 

Szándékaink szerint a Céghmester a rendszerető és rendszerben gondolkodó, intelligens, megfontolt, ésszerű kockázatokat vállaló, kevésbé árérzékeny mikro- és kisvállalkozóknak kíván szakszerű, intelligens, gyors, átfogó és rendszerezett problémamegoldásokat nyújtani, minden esetben a Megbízónk/Ügyfelünk jogi, pénzügyi és személyes érdekeinek az elsődlegessége alapján.

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket,hogy a cégünk nevéhez (Céghmester) megtévesztésig hasonló cegmester.com, illetve cehmester.hu oldalakhoz és azok üzemeltetőihez semmi közünk, azoktól mind szakmailag, mind etikailag maximálisan elhatárolódunk! Ugyancsak elhatárolódunk az ehhez hasonló etikájú, szellemiségű, olcsó vagy olcsónak látszó szolgáltatásokat kínáló vállalkozások szakmailag aggályos ajánlataitól, tevékenységétől.

Bónusz a sikeredhez – kerülj be a kiváltságos kisebbségbe

Tudtad, hogy az induló vállalkozások 80%-a 1 éven belül ellehetetlenül, azaz tönkre megy vagy be sem indul?!

Csak 20% éli túl az első évet és ezeknek is csak a 20%-a éli túl az első 5 évet!

Ha szeretnél a sikeres 20%-ba vagy még inkább a kiváltságos 4%-ba tartozni, jelentkezz személyes, kis csoportos üzletépítési konzultációnkra, ahol ráállítjuk az agyadat a sikeres üzleti gondolkodásra, illetve a leggyakoribb buktatók felismerésére és elkerülésére!

Részvételi feltétel: nettó 150.000 Ft értékű szolgáltatási díj megfizetése fél éven belül

Konzultáció időtartama: 60-90 perc

Konzultáció helye: cégünk központi irodája, 1154 Budapest, Damjanich János utca 2.

Részvételi létszám: 1 vállalkozástól maximum 3 fő

Lemondási kaució: 20.000 Ft / fő

Konzultáció tematikája
– üzleti struktúra/szervezet felépítése
– vezetési alapok
– marketing, értékesítés, árazás
– adminisztrációtól az adózásig
– ne dőlj be a “lehúzás”-nak, inkább tanulj meg néhány jogi trükköt
– a sikeres ügyvitel titkai – ne hagyd, hogy bedaráljon a mókuskerék
– könyvek, amelyeket el kell olvasnod

Ha nem csak mi akarjuk, hogy a kiváltságos 4%-ba tartozz, hanem Te is és ezért hajlandó vagy tenni is (azaz nem csak ábrándozol a sikerről), akkor jelentkezz és gyere el!

Jelentkezés: Leskó Veronika, 06-20-571-5710