Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Érdeklődőnk!

Alábbi problémáinak megoldásában gyorsan, soron kívül segítünk:
Szerdánként hosszított nyitvatartás a központi irodában azoknak, akik napközben dolgoznak!

Azonnali cégalapítás garanciával 1-3 munkanap alatt, azoknak is, akiknek máshol elnyújtották, elrontották! Kárpátaljai és erdélyi magyarok részére állandó lakcím és adókártya ügyintézésében segítünk. Ardai Bálint   Telefon:06-20-476-6105 Dánielné Kormány Mónika   Telefon:06-20-803-1133

Adóellenőrzések menedzselése Felkészítés nyilatkozattételre, gyors önrevízió, észrevétel, fellebbezés, stb. Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069

Elmaradt bevallások, elmaradt könyvelés pótlása Pl. adóellenőrzés, kényszertörlés, felszámolás, cégeladás esetén Katából kiesett vállalkozások könyvelése 20.000 Ft+áfa fix díjért, mely 1 fő bérszámfejtését is tartalmazza. Czene Virág   Telefon:06-20-924-0590

Feleslegessé vált cégek közvetítése, azonnali átvétele garanciával Pl. éves ÁFA-bevalló cégek gyors eladása végelszámolás helyett Ardai Attila   Telefon:06-20-949-2069


KönyvelésElmaradt könyvelés, aktuális könyvelés

Elmaradt könyvelés, bérszámfejtés, elmaradt bevallások pótlása

Könyvelőirodánk vállalja elmaradt könyvelés és bevallások soron kívüli pótlását rövid határidővel az alábbi esetekben:

  • Adóellenőrzéshez, jogkövetési vizsgálathoz kapcsolódóan: fontos tudni, hogy a revízió nem folytatható le rendezetlen könyvelési anyaggal, elmaradt bevallásokkal, az ilyen esetekben a mulasztó cégeket a NAV jelentős bírsággal szankcionálja, ezért fontos a bevallások és a kötelező adatszolgáltatások mielőbbi pótlása.
  • Törölt adószámhoz kapcsolódóan: amennyiben az adószámtörlés okai között a bevallások hiánya, illetve a beszámolók hiánya szerepel, úgy azokat pótolni kell és ezt követően állítható vissza az adószám, illetve a cég törvényes működése.
  • Kényszertörléshez kapcsolódóan: ha a cég az adószámtörlést követően sem pótolta elmaradt bevallásait, illetve beszámolóit, elrendelik a cég kényszertörlését. Csak abban az esetben állítható helyre a cég működése, illetve fordítható vissza a kényszertörlés, ha a cég pótolja az elmaradásait.
  • Felszámoláshoz kapcsolódóan: ha a cég felszámolásra kerül, a könyvelési anyag csak rendezetten, az elmaradt adatszolgáltatások pótlása esetén adható át a felszámolónak. Ha ez nincs rendben, akkor a cég képviselője – tehát nem a cég, aki már fizetésképtelen – 2 millió Ft-ig terjedő bírsággal sújtható.
  • Végelszámoláshoz kapcsolódóan: végelszámolás esetén a NAV minden esetben végigellenőrzi a bevallások és egyéb kötelező adatszolgáltatások megtörténtét, ezek hiányában a végelszámolás nem vihető végig, nem fejezhető be.
  • Cégeladáshoz kapcsolódóan: az üzletrészek átruházása, illetve az ehhez kapcsolódó ügyvezetőváltás esetén is rendezni kell a könyvelést és pótolni az esetleges elmaradásokat, ezek hiányában a “cégeladás” nem tekinthető jogszerűnek.

Fenti problémák megoldásával forduljon hozzánk bizalommal!

 

Díjazás: feladattól függően, megegyezés szerint

 

Segítünk:

Czene Virág 06-20-924-0590

 

Önrevízió gyors, soron kívüli elkészítése jogkövetési vizsgálathoz kapcsolódóan:

Önrevíziót akkor célszerű végrehajtani, ha a valós adatok és a könyvelési adatok között eltérés mutatkozik, pl. le nem adott bizonylatok, elírás, pontatlanság kapcsán. Különösen fontos elvégezni az önrevíziót jogkövetési vizsgálat esetén, ahol nem pusztán jogi lehetőség, sokkal inkább adóhatósági elvárás a könyvelés pontosítása, rendbetétele, a bevallások pótlása.

Díjazás: feladattól függően, megegyezés szerint

 

Segítünk:

Czene Virág 06-20-924-0590

 

Aktuális könyvelés, bérszámfejtés

Tisztelt Érdeklődőnk, Tisztelt Partnerük!

Amennyiben aktuális könyvelését, bérszámfejtését velünk szeretné végeztetni, kérjük jelentkezzen be személyes konzultációra, melynek során megismerjük problémáit, igényeit; ezt követően személyre szabott ajánlatot adunk Önnek.

Egyeztetés, konzultáció:

Czene Virág 06-20-924-0590
Ardai Attila 06-20-949-2069