Normál cégalapításSÜRGŐS A CÉGALAPÍTÁS? DÍJVISSZATÉRÍTÉSSEL GARANTÁLJUK A GYORS CÉGALAPÍTÁST/CÉGBEJGYZÉST!

Amennyiben a Céghmester által személyesen ajánlott ügyvédek közül választ, úgy annak megbízása esetén 3 munkanapos – 20.000 Ft díjvisszatérítéssel megerősített – cégbejegyzési garanciát vállalunk arra az esetre, ha a Céghmester, vagy az általa ajánlott ügyvéd mulasztása miatt a cégbejegyzés nem történne meg az iratok beküldésétől számított 3 cégbírósági munkanapon belül. A garanciavállalás pontos feltételeit tanulmányozhatja itt: http://www.ceghmester.hu/3-napos-cegbejegyzesi-garancia

 

Azt akarja, hogy biztosan rendben legyenek cégügyei?

Ne válasszon pontatlan, gyenge szolgáltatót csak azért, mert jelenleg kevés készpénzzel rendelkezik! Helyette: cégalapítás, cégmódosítás részletre

 

 Normál cégalapítás – legegyszerűbben

Ajánlott: költségsemleges ügyfelek részére, nem túl sürgős cégalapítás esetére

A normál cégalapítás azt jelenti, hogy az egyszerűsített cégalapítás folyamatát az eljáró ügyvéd az adatfelvételtől számított 2 munkanap alatt végigviszi, az adatfelvételtől kezdve, az okiratok aláírásán keresztül, egészen az aláírt cégiratok beküldéséig.

A normál cégalapítás általában középáras szolgáltatás. Normál cégalapítás esetén előny, ha van előre lekért eljárási illeték, ugyanis, ha bármilyen oknál fogva nem jön meg az adatfelvételt követően megrendelt eljárási illeték, akkor csúszhat a 2 munkanapon belüli cégbírósági iratbenyújtás.

Aki a Céghmester normál cégalapítás előkészítő és szervező szolgáltatását veszi igénybe, annak a cége az adatfelvételtől számított 6 munkanapon belül bejegyzésre kerül (Adatfelvételtől az aláírásig max. 3 nap telik el + a beküldéstől a bejegyzésig még 3 nap), feltéve, ha olyan személyek alapítják a társaságot, akik adóregisztrációs és összeférhetetlenségi szempontból "teljesen tiszták", azaz nem volt, illetve nincs az 5 éves elévülési időbe átnyúló adótartozási, felszámolási, cégtörlési, büntető stb. ügyük. Ugyancsak feltétele a gyors bejegyzésnek és a garanciának, hogy megbízás adáskor – Fővárosi és Pest megyei székhely kivételével – az illeték összege a Céghmester részére megfizetésre kerüljön.

Az adatfelvételtől számított 6 napon belüli cégbejegyzés különösen azoknak lehet előnyös, akiknek máshol elnyújtották, elrontották cégalapítását, ami viszonylag sürgős lett volna.

Fontosnak tartjuk tájékoztatni minden Érdeklődőnket, hogy a Céghmester által szervezett normál cégalapítás nem egyenlő az elkapkodott, elrontott cégalapítással. Az adóregisztráció, az összeférhetetlenség, az adó-és járulékfizetés kérdéseit normál cégalapítás esetén is körültekintően, precízen kezeljük!

 

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL EGY GYORS CÉGALAPÍTÁS?

 

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket, hogy azonnali cégalapítás esetén – amennyiben nem merülnek fel adóregisztrációs és összeférhetetlenségi problémák – a cégbejegyzés legtöbbször a benyújtás napján, vagy a benyújtást követő cégbírósági munkanapon megtörténik.

 

Székhelyszolgáltatás és/vagy könyvelés igénybevétele esetén ingyen cégalapítás!

 Készpénzérzékeny ügyfeleink részére részletfizetéses cégalapítás!  

 

Kérjük tanulmányozza a Cégalapítás menete, és annak cégformától függő releváns almenüpontjait is.

 

Saját érdekében kérjük, tanulmányozza az alábbi fontos információkat, hasznos tanácsokat, problémamegoldásokat!

 

 

Normál cégalapítás – Problémamegoldás 1#: Illetékbefizetés sürgős cégalapítás esetén

Normál cégalapítás – Problémamegoldás 2#: Vidéken lakom, de Budapesten lesz a cégem székhelye

Normál cégalapítás – Hasznos tanács 1#: Fizesse be minél előbb a Kft teljes törzstőkéjét!

Normál cégalapítás – Hasznos tanács 2#: Sokba kerülhet a felelőtlenül elkapkodott cégalapítás 

Normál cégalapítás – Fontos információ 1#: Normál cégalapítás saját ügyvédjével 

Normál cégalapítás – Fontos információ 2#: HÁNYAN ÉS MIÉRT BÍZNAK A 15 éves múltú CÉGHMESTERBEN?

 

 

 

Nyugodtan ránk bízhatja cégalapítását főleg, ha az sürgős!

 

A Céghmester üzleti rendszerének, illetve tevékenységének egyik legfontosabb eleme, előnye a kiszámíthatóság. Minden szolgáltatásunk időben kiszámítható, ütemezhető, látszik a vége! Ugyancsak kiszámíthatóak és ütemezhetőek a díjak és költségek, nincs meglepetés, ráadásul ígéreteinket díjvisszatérítési garanciával is megerősítjük!

 

Segítünk:

 

Az esti órákban és szombaton is hívható telefonszámaink:

Központi iroda: 06-1-410-7997

Lurdy Tel/Fax: 06-1-456-1429, Lurdy mobil: 06-20-626-9194

Hétköznap hívható telefonszámaink:

06-20-803-1133

06-20-395-9950

06-20-422-2975

06-20-571-5710

06-20-295-5984

 

További fontos információk, hasznos tanácsok, problémamegoldások igényes és körültekintő ügyfeleink, érdeklődőink részére az azonnali cégalapításról:

 

 

Normál cégalapítás – Problémamegoldás 1#

Illetékbefizetés sürgős cégalapítás esetén

A gyors cégbejegyzésnek és a 3 munkanapos cégbejegyzési garanciának feltétele, hogy megbízás adáskor – Fővárosi és Pest megyei székhely kivételével – az illeték összege a Céghmester részére megfizetésre kerüljön. Normál cégalapítást nem Fővárosi, illetve nem Pest megyei székhelyű cégek esetében csak akkor vállalunk, ha a megbízó gondoskodik róla, hogy az illeték összege a Céghmester részére az adatfelvétel napján megfizetésre kerüljön.

 

Normál cégalapítás – Problémamegoldás 2#

Vidéken lakom, de Budapesten lesz a cégem székhelye

Ha Ön vidéken lakik és saját ügyvédje van, aki cégügyekben ügyes és gyors, nem kell hozzánk feljönnie. Ha ügyvédje felveszi velünk a kapcsolatot, küldünk illetéket és meg lehet oldani a gyors cégalapítást! Ráadásul a Céghmesterrel megkötendő székhelyszolgáltatási, könyvelési, kézbesítési megbízotti szerződését is megkötheti saját ügyvédje előtt és azok díját nála kifizetheti!

 

Normál cégalapítás – Hasznos tanács 1#

Fizesse be minél előbb a Kft teljes törzstőkéjét!

Sokan tanácsolják, hogy ezt nem kell, szerintünk viszont fontos, több okból is. Pl.: nincs tagi kölcsön probléma, nincs korlátlan felelősség, átruházhatóak az üzletrészek, hitel és pályázatképes a cég, osztalék is fizethető! Ha a törzstőke nincs befizetve fentiek mind problémát jelentenek!!!

 
Normál cégalapítás – Hasznos tanács 2#

Sokba kerülhet a felelőtlenül elkapkodott cégalapítás

Bármennyire sürgős Önnek a cégalapítás, ne indítsa el annak ügyvédi/jogi teendőit, amíg nem tisztázta a cégalapítás több millió forintot jelentő preventív témaköreit!

A.) Cégalapítás adóregisztrációs és összeférhetetlenségi problémái

B.) Adó és járulék tervezés/megtakarítás milliókat jelentő szempontjai

C.) Üzleti tervezés kérdései

Fenti kérdések/témakörök tisztázására kérje tanácsadásunkat!

Fenti preventív kérdések figyelmen kívül hagyása, illetve helyes vagy helytelen megválaszolása között a különbség: 

TÖBB MILLIÓ FORINT!!!

 

Normál cégalapítás – Fontos információ 1#

Normál cégalapítás saját ügyvédjével

Megértjük és segítjük azokat, akik csak saját ügyvédjükben bíznak. Ha Ön saját ügyvédje mellett dönt és szeretné vele megpróbálni a normál cégalapítást, de nincs lekérve illeték, ügyvédjén keresztül kérheti, hogy – költségtérítés és ügyintézési díj fejében – bocsássunk rendelkezésre illetéket és közzétételt.

 

Normál cégalapítás – Fontos információ 2#

HÁNYAN ÉS MIÉRT BÍZNAK A 15 éves múltú CÉGHMESTERBEN?

A Céghmester évente kb. 1200 cégalapítás és cégmódosítás ügyintézésében közreműködik. (Kivéve ügyvédi/jogi teendők!) A bizalom alapja az ügyfeleink valós érdekeit előtérbe helyező, gyors, extra gondos ügyintézés!

A Céghmester kb. 1500 cégnek látja el a székhelyszolgáltatás felelősségteljes teendőit. A bizalom alapja az extra gondos-megbízható ügykezelés és a diszkréció!

A Céghmester kb. 300 cégnek látja el számviteli-könyvelési teendőit. A bizalom alapja az adó és járulék megtakarítás előtérbe helyezése, illetve az ügyfeleink jogi megvédésére irányuló szemlélet sikeres gyakorlati megvalósítása!