Normál cégalapításSÜRGŐS A CÉGALAPÍTÁS? DÍJVISSZATÉRÍTÉSSEL GARANTÁLJUK A GYORS CÉGALAPÍTÁST/CÉGBEJGYZÉST!

Amennyiben a Céghmester által személyesen ajánlott ügyvédek közül választ, úgy annak megbízása esetén 3 munkanapos – 20.000 Ft díjvisszatérítéssel megerősített – cégbejegyzési garanciát vállalunk arra az esetre, ha a Céghmester, vagy az általa ajánlott ügyvéd mulasztása miatt a cégbejegyzés nem történne meg az iratok beküldésétől számított 3 cégbírósági munkanapon belül. A garanciavállalás pontos feltételeit tanulmányozhatja itt: https://www.ceghmester.hu/3-napos-cegbejegyzesi-garancia

 

 

 Normál cégalapítás – legegyszerűbben

 

Ajánlott: költségsemleges ügyfelek részére, nem túl sürgős cégalapítás esetére

A normál cégalapítás azt jelenti, hogy az egyszerűsített cégalapítás folyamatát az eljáró ügyvéd az adatfelvételtől számított 2 munkanap alatt végigviszi, az adatfelvételtől kezdve, az okiratok aláírásán keresztül, egészen az aláírt cégiratok beküldéséig. A normál cégalapítás általában középáras szolgáltatás.

Aki a Céghmester normál cégalapítás előkészítő és szervező szolgáltatását veszi igénybe, annak a cége az adatfelvételtől számított 6 munkanapon belül bejegyzésre kerül (Adatfelvételtől az aláírásig max. 3 nap telik el + a beküldéstől a bejegyzésig még 3 nap), feltéve, ha olyan személyek alapítják a társaságot, akik adóregisztrációs és összeférhetetlenségi szempontból "teljesen tiszták", azaz nem volt, illetve nincs az 5 éves elévülési időbe átnyúló adótartozási, felszámolási, cégtörlési, büntető stb. ügyük.

Az adatfelvételtől számított 6 napon belüli cégbejegyzés különösen azoknak lehet előnyös, akiknek máshol elnyújtották, elrontották cégalapítását, ami viszonylag sürgős lett volna.

Fontosnak tartjuk tájékoztatni minden Érdeklődőnket, hogy a Céghmester által szervezett normál cégalapítás nem egyenlő az elkapkodott, elrontott cégalapítással. Az adóregisztráció, az összeférhetetlenség, az adó-és járulékfizetés kérdéseit normál cégalapítás esetén is körültekintően, precízen kezeljük!

 

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL EGY GYORS CÉGALAPÍTÁS?

 

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket, hogy azonnali cégalapítás esetén – amennyiben nem merülnek fel adóregisztrációs és összeférhetetlenségi problémák – a cégbejegyzés legtöbbször a benyújtás napján, vagy a benyújtást követő cégbírósági munkanapon megtörténik.

 

 

Kérjük tanulmányozza a Cégalapítás menete, és annak cégformától függő releváns almenüpontjait is.

 

 

Saját érdekében kérjük, tanulmányozza az alábbi fontos információkat, hasznos tanácsokat, problémamegoldásokat!

 

 

Normál cégalapítás – Hasznos tanács 1#: Fizesse be minél előbb a Kft teljes törzstőkéjét!

Normál cégalapítás – Hasznos tanács 2#: Sokba kerülhet a felelőtlenül elkapkodott cégalapítás 

Normál cégalapítás – Fontos információ 1#: HÁNYAN ÉS MIÉRT BÍZNAK A 20 éves múltú CÉGHMESTERBEN?

 

 

 

 

 

Nyugodtan ránk bízhatja cégalapítását főleg, ha az sürgős!

 

A Céghmester üzleti rendszerének, illetve tevékenységének egyik legfontosabb eleme, előnye a kiszámíthatóság. Minden szolgáltatásunk időben kiszámítható, ütemezhető, látszik a vége! Ugyancsak kiszámíthatóak és ütemezhetőek a díjak és költségek, nincs meglepetés, ráadásul ígéreteinket díjvisszatérítési garanciával is megerősítjük!

 

Segítünk:

 

Az esti órákban és szombaton is hívható telefonszámaink:

Központi iroda: 06-1-410-7997

Lurdy Tel/Fax: 06-1-456-1429, Lurdy mobil: 06-20-626-9194

Hétköznap hívható telefonszámaink:

06-20-803-1133

06-20-395-9950

06-20-422-2975

06-20-571-5710

06-20-295-5984

 

További fontos információk, hasznos tanácsok, problémamegoldások igényes és körültekintő ügyfeleink, érdeklődőink részére az azonnali cégalapításról:

 

 

 

Normál cégalapítás – Hasznos tanács 1#

Fizesse be minél előbb a Kft teljes törzstőkéjét!

Sokan tanácsolják, hogy ezt nem kell, szerintünk viszont fontos, több okból is. Pl.: nincs tagi kölcsön probléma, nincs korlátlan felelősség, átruházhatóak az üzletrészek, hitel és pályázatképes a cég, osztalék is fizethető! Ha a törzstőke nincs befizetve fentiek mind problémát jelentenek!!!

 
Normál cégalapítás – Hasznos tanács 2#

Sokba kerülhet a felelőtlenül elkapkodott cégalapítás

Bármennyire sürgős Önnek a cégalapítás, ne indítsa el annak ügyvédi/jogi teendőit, amíg nem tisztázta a cégalapítás több millió forintot jelentő preventív témaköreit!

A.) Cégalapítás adóregisztrációs és összeférhetetlenségi problémái

B.) Adó és járulék tervezés/megtakarítás milliókat jelentő szempontjai

C.) Üzleti tervezés kérdései

Fenti kérdések/témakörök tisztázására kérje tanácsadásunkat!

Fenti preventív kérdések figyelmen kívül hagyása, illetve helyes vagy helytelen megválaszolása között a különbség: 

TÖBB MILLIÓ FORINT!!!

 

 

 

 

Normál cégalapítás – Fontos információ 1#

HÁNYAN ÉS MIÉRT BÍZNAK A 20 éves múltú CÉGHMESTERBEN?

A Céghmester évente kb. 600-800 cégalapítás és cégmódosítás ügyintézésében közreműködik. (Kivéve ügyvédi/jogi teendők!) A bizalom alapja az ügyfeleink valós érdekeit előtérbe helyező, gyors, extra gondos ügyintézés!

A Céghmester kb. 1500 cégnek látja el a székhelyszolgáltatás felelősségteljes teendőit. A bizalom alapja az extra gondos-megbízható ügykezelés és a diszkréció!

A Céghmester kb. 300 cégnek látja el számviteli-könyvelési teendőit. A bizalom alapja az adó és járulék megtakarítás előtérbe helyezése, illetve az ügyfeleink jogi megvédésére irányuló szemlélet sikeres gyakorlati megvalósítása!