Üdvözöljük!Az extra gondos székhelyszolgáltatásra, könyvelésre és az elnyújtott-elrontott cégalapítások helyrehozatalára szakosodott Céghmester oldalán!

Az országban egyedülálló módon a Céghmester kisvállalkozói képzéseket indított, melynek kettős célja van: egyrészt megtanítani, hogyan kell felépíteni a nyereséges üzletet, másrészt megtanítani, hogyan védje meg érdekeit a kisvállalkozó, akár a hatóságokkal szemben is. A képzéseken nem csak a Céghmester ügyfelei, hanem azok családtagjai, sőt gyermekei is térítésmentesen vehetnek részt (a Céghmester díjai tartalmazzák a képzésen való részvételi jogosultságot).

Üzleti képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-uzleti-kepzeseinkre

Jogi képzés: http://vallalkozasinditas.net/meghivo-jogi-kepzeseinkre

 

Ha nem szeretne csalódni, idegeskedni bízza cégügyeit a Céghmesterre! A Céghmester új üzleti struktúrája lehetővé teszi "ingyen cégalapítás" konstrukció kialakítását Magyarország bármelyik ügyvédjével.

 

 Hol és hogyan köthet a Céghmesterrel székhelyszolgáltatási és/vagy könyvelési szerződést?

1. A Céghmesterrel megkötendő székhelyszolgáltatási és/vagy könyvelési szerződését saját ügyvédje előtt is aláírhatja! (Nem kell időt, pénzt és energiát pazarolni az utazásra, sőt az ügyvédje által végzett plusz munka ügyvédi díját is mi fizetjük, az ügyvéddel történő megegyezésünk alapján.) Amennyiben szeretné saját ügyvédje előtt megkötni szerződéseit, kérjük hívja a 06-1-410-7997-es központi számunkat!

2. Székhelyszolgáltatási és/vagy könyvelési szerződését már a Céghmester Városligeti irodájában és a Lurdy Ház-ban lévő irodáikban is megkötheti akár az esti órákban, akár szombaton is.

 Íme a legfontosabb szolgáltatásaink:

INGYEN CÉGALAPÍTÁS ÉS CÉGMÓDOSÍTÁS

Aki igazán kedvező ár-érték arányt szeretne elérni cégalapítás/cégmódosítás ügyintézésekor és ezért kicsivel több befektetésre is hajlandó, figyelmébe ajánljuk Ingyen cégalapítás konstrukcióinkat, melyek székhelyszolgáltatással és/vagy könyveléssel vehetők igénybe. Kérjük, tanulmányozza Ingyen cégalapítás ingyen menüpontunkat.

 

NE BÍZZA AKÁRKIRE SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁSÁT!

Vigyázzon a gyanúsan sokat beígérő székhelyszolgáltatókkal! A Céghmester azon cégek és vállalkozók székhelyszolgáltatója, akiknek már elegük van a hibát hibára halmozó, legtöbbször olcsó(nak látszó) székhelyszolgáltatókból!  … Tovább

 

PROBLÉMÁS A CÉGALAPÍTÁS? BAJBA KERÜLT A MÁR BEJEGYZETT CÉGE?

Elhúzódott a cégalapítás? Nem sikerült az adóregisztráció? Törölték adószámát? Problémás a házipénztára? Tagi kölcsönt nyújtott saját cégének? Jelentős tartozást halmozott fel cége? Felszámolás veszélye fenyegeti? Szeretné cégét végelszámoltatni vagy más törvényes módon befejezni tevékenységét?

SEGÍTÜNK! 06-20-940-4475, 06-20-949-2069, bővebb infó: www.cegproblemak.hu

Miért érdemes a Céghmester segítségét kérni pl. cégalapítás előtt

– Szélesebb körű rálátás, komplex szolgáltatás(ok) pl. könyvelés-adóügyek, székhelyszolgáltatás, kézbesítési megbízott, cégproblémakezelés, üzletépítési- és marketing segítség miatt.

– Több ügyvéddel állunk kapcsolatban, mindig tudunk ajánlani ügyéhez/problémájához megfelelő ügyvédet.

– A Céghmester etikus hozzáállása, korrektsége, minőségbiztosítási rendszere, gyorsasága, pontossága miatt (ezeket nem mi állítjuk magunkról, hanem ügyfeleink jellemeznek így minket).

Céghmester – ügyvédajánlás rendje

 Tájékoztatjuk, hogy a Céghmester nem ügyvédi iroda, ezért a cégalapítás ügyvédi/jogi teendőiben – szervezői segítségnyújtás kivételével – nem vesz részt. Fentiek miatt a Céghmester az alábbi ügyvédválasztási lehetőségeket kínálja:

 – Kérjen személyes ügyvédajánlást irodáinkban (Központi iroda, Céghmester Városliget, Lurdy-Ház). A személyesen ajánlott ügyvéd elfogadása és megbízása esetén a Céghmester segít a cégalapítás előkészítésében, megszervezésében és mind a saját, mind a személyesen ajánlott, illetve ajánlására megbízott ügyvéd tevékenységéért garanciát és felelősséget vállal.

 – Kérjen ügyvédajánlást telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben a Céghmester nem vesz részt a cégalapítás előkészítésében és megszervezésében, így az ajánlott ügyvéd tevékenységéért felelősséget nem vállal, de együttműködik az eljáró ügyvéddel ingyen cégalapítás, székhelyszolgáltatás, könyvelés, kézbesítési megbízott stb. ügyintézése kapcsán.

 – Válasszon ügyvédet a http://cegugyvedek.hu/ oldalról. Ebben az esetben a Céghmester nem vesz részt a cégalapítás előkészítésében és megszervezésében, így az ajánlott ügyvéd tevékenységéért felelősséget nem vállal, de együttműködik az eljáró ügyvéddel ingyen cégalapítás, székhelyszolgáltatás, könyvelés, kézbesítési megbízott stb. ügyintézése kapcsán.

 Tájékoztatjuk, hogy az ajánlásért sem az ügyvéd, sem a Céghmester díjazást nem kér, illetve nem fogad el senkitől. Munkadíjat mind a Céghmester, mind az általa ajánlott ügyvédek csak valós tevékenységükért számítanak fel.

 Ügyfél, ügyvéd, Céghmester (jog)viszony

Abban az esetben, ha a személyes ügyvédajánlást követően a Céghmester részt vesz a cégalapítás/cégmódosítás, végelszámolás előkészítésében és megszervezésében, úgy a megbízónak mind a Céghmester, mind az ügyvéd részére közvetlen megbízást kell adnia. Az ügyvéd és a Céghmester egyenrangú-mellérendelt viszonyban végzik saját tevékenységüket – természetesen egyeztetve és együttműködve  – a megbízó/ügyfél érdekeinek elsődlegessége alapján. Fentiek szerint jár el a Céghmester minden olyan cégügyben, amelyhez ügyvédi közreműködésre (is) szükség van (adóügyek, cégproblémák kezelése stb.). Alapítvány, egyesület alapítás esetén a jogi képviselet nem kötelező, de a Céghmester az okiratok szerkesztéséhez és jogi tanácsadáshoz felkér ügyvédeket. Ezekben az esetekben az ügyvédek díjait a Céghmester megbízási díja tartalmazza.

A gagyiság belső lélektana

Saját érdekében javasoljuk, hogy kerülje a gyanúsan olcsó irodákat, ügyvédi irodákat! Az olcsó ár minden esetben kevesebb szolgáltatást és pontatlan, kevésbé gondos ügyintézést takar. Az olcsó ár, az olcsó árat megállapító iroda/ügyvéd önleértékelése/önbevallása arról, hogy maga sem hisz szolgáltatása korrektségében, minőségében! Egy tudásbázisú vállalkozás (pl. ügyvéd, könyvelő) esetében különösen fontos a szolgáltatás korrektsége, pontossága, gondossága. Ha az adott iroda/ügyvéd maga sem hisz saját szolgáltatása minőségi paramétereiben (amit gyanúsan, irreálisan olcsó áraival ki is fejez), hogyan bízhatna benne bárki más? (Kéjük vesse össze a "megnyugtatóan drága" és a "gyanúsan olcsó" kifejezések valódi, mélységi jelentéstartalmát! Félreértés ne essék: nem az olcsóval, hanem a gyanúsan olcsóval van a baj.

 

HÁNYAN ÉS MIÉRT BÍZNAK A 15 éves múltú CÉGHMESTERBEN?

A Céghmester évente kb. 1200 cégalapítás és cégmódosítás ügyintézésében közreműködik (ügyvédi/jogi tevékenységet kivéve). A bizalom alapja az ügyfeleink valós érdekeit előtérbe helyező, gyors, extra gondos ügyintézés!

A Céghmester kb. 1500 cégnek látja el a székhelyszolgáltatás felelősségteljes teendőit. A bizalom alapja az extra gondos-megbízható ügykezelés és a diszkréció!

A Céghmester kb. 300 cégnek látja el számviteli-könyvelési teendőit. A bizalom alapja az adó és járulék megtakarítás előtérbe helyezése, illetve az ügyfeleink jogi megvédésére irányuló szemlélet sikeres gyakorlati megvalósítása!

 
Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük tanulmányozza, hogyan célszerű készülni, ha hozzánk fordul ingyen cégalapítás/cégmódosítás, székhelyszolgáltatás, könyvelés, vagy egyéb cégügyekben!


1. Telefonon történő időpont egyeztetéskor adja meg nevét és telefonszámát és azt, hogy mivel kíván minket megbízni.
2. A cégadatok ügyvéd részére történő leadásához készüljön fel cégnévvel, székhely (telephely, fióktelep) címével és helyrajzi-számával, személyi adatokkal stb.
3. Gondoskodjon róla, hogy a foglalót, illetve a díjakat és költségeket ki tudja fizetni.
4. Kérjük, hogy személyes konzultációkra, szerződéskötésekre, ügyvéd előtti aláírásra pontosan érkezzen, esetleges akadályoztatását, késését stb. jelezze mind az ügyvédi iroda, mind a Céghmester felé.

 

 Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Lurdy-házban  lévő irodánk, minden nap, tehát hétvégén is nyitva tart, így a Céghmester ügyfelei az esti órákban és szombaton is intézhetik cégügyeiket.

Céghmester Lurdy: 1097 Budapest., Könyves Kálmán körút 12-14. földszint 31.2. üzlet (Líra-Móra könyvesbolt mellett) . Tel/Fax: 06-1-456-1429, Mobil: 06-20-626-9194.
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 10-20 óráig, Szombat: 10-16 óráig, Vasárnap: ZÁRVA.

 

Segítünk:

Az esti órákban és szombaton is hívható telefonszámaink:

Központi iroda: 06-1-410-7997

Lurdy Tel/Fax: 06-1-456-1429, Lurdy mobil: 06-20-626-9194

Hétköznap hívható telefonszámaink:

06-20-803-1133

06-20-395-9950

06-20-422-2975

06-20-571-5710

06-20-295-5984